Aniolek2310
Fanka BB :)
Dziękuje dziewczyny:-) na słowa otuchy - jednak stanęło na tym że pomieszkamy oddzielnie więc nie będzie mnie chwilowo. Mam nadzieje że szybko wrócę. Od jakiegoś czasu nie mogliśmy się dogadać - może dlatego że mój M. jak sam mówi nie umie rozmawiać i na wszystko reaguje agresją. A ja już mam dosyć płakania, przez 3 godziny denerwowania się i wyciągania ręki do zgody chociaż nic nie zrobiłam - tylko np. źle zaintonowałam swoją wypowiedź i według mojego M. jestem wku.....ona. To są błahostki ale jak się słucha takich pretensji prawie codziennie to już się nerwowo nie wyrabia.
Starałam się nie denerwować ale dzisiaj już nie wyrobiłam bo poszło o totalną głupotę i mój ślubny się wściekł że chodzę smutna( bo według niego chodzę wku...ona na niego) - wiem to nielogiczne - ja także tego załapać nie umiem.pow. żebym sobie jechała do domu. Zachowanie dziecinne - mam nadzieję że napisałam tak że da się to zrozumieć.
trzymajcie się dziewczyny - jak się dorwe do jakiegoś internetu to dam o sobie znac.
P.S: czy taki jednorazowy stres tj. teraz te 4 godziny stresu ale tak to żadnych niepokojów nie miałam szkodzi bardzo mocno??Wcześniej starałam się niczym nie stresować.
Starałam się nie denerwować ale dzisiaj już nie wyrobiłam bo poszło o totalną głupotę i mój ślubny się wściekł że chodzę smutna( bo według niego chodzę wku...ona na niego) - wiem to nielogiczne - ja także tego załapać nie umiem.pow. żebym sobie jechała do domu. Zachowanie dziecinne - mam nadzieję że napisałam tak że da się to zrozumieć.
trzymajcie się dziewczyny - jak się dorwe do jakiegoś internetu to dam o sobie znac.
P.S: czy taki jednorazowy stres tj. teraz te 4 godziny stresu ale tak to żadnych niepokojów nie miałam szkodzi bardzo mocno??Wcześniej starałam się niczym nie stresować.