reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Objawy, dolegliwości i różne inne niedogodności

Ja też mam codzień tego typu bóle. A ogólnie pierwszy raz mi się pojawiły jakoś na początku lipca - po tym jak też troche przeholowałam przy przeprowadzce. Także nie martw się - teraz to już chyba normalne. Jutro sobie poleż cały dzień i przejdzie trochę. U mnie od jakiś 2 tygodni codziennie pobolewa spojenie i łapie taki przeszywający ból w pachwinie (zwłaszcza po lewej stronie, jak na lewej nodze staje,albo jakiś gwałtowniejszy ruch wykonam), ale im więcej chodzę/stoję tym częsciej łapie ten ból tego dnia.

reklama
Mnie codziennie boli a to podbrzusze, a to muszelka, a to kość biodrowa, a od niedawna góra brzuszka też daje coraz częściej o sobie boleśnie znać. Także takie to już uroki... Aniołek, nie przejmuj się - to normalne.

Dzięki dziewczyny za rady.
Dzwoniłam przed chwilą do mojego lekarza i pow. że mam się u niego stawić jutro bo to może być rozejście się spojenia łonowego czy jakoś tak. Tak mnie to boli że nie mogę stać, chodzić, ruszać się, nawet leżeć. Cały czas wyje z bólu, nawet nogi podkurczyć nie mogę :(. Ten ból jest coraz silniejszy :( - zamiast mi przechodzić:(. Czy to rozejście się spojenia łonowego?? Jest czymś poważnym??

Ten ból jest straszny-jakby mnie rozrywało :(

Gdzieś wyczytałam, że to może być wskazanie do CC. Ale to gdzieś w internecie czytałam, więc nie wiem czy jest to prawdopodobne.

Niech Cię obejrzy lekarz, będziesz spokojniejsza.

Dzięki dziewczyny za rady.
Dzwoniłam przed chwilą do mojego lekarza i pow. że mam się u niego stawić jutro bo to może być rozejście się spojenia łonowego czy jakoś tak. Tak mnie to boli że nie mogę stać, chodzić, ruszać się, nawet leżeć. Cały czas wyje z bólu, nawet nogi podkurczyć nie mogę :(. Ten ból jest coraz silniejszy :( - zamiast mi przechodzić:(. Czy to rozejście się spojenia łonowego?? Jest czymś poważnym??

Ten ból jest straszny-jakby mnie rozrywało :(

O, rany, nie podejrzewałam nawet, że masz aż tak straszne bóle. No to rzeczywiście bez lekarza się nie obejdzie. Trzymaj się, bidulko :-*

Aniolek dobrze zrobiłaś. Jesli to rozejście spojenia łonowego i wyłapane na czas to spokojnie nic złego sie nie będzie działo. prawdopodobnie nakaz leżenia i byc może wskazanie do CC - zależny na ile sie rochodzi. Trzymam kciuki zeby było ok i dawaj znać.

aniołek trzymaj się!

a mi się hemoroidy powiększyły :sad:
i już nie wiem czy nie zacząć czegoś z nimi robić :sad:
popłakałam się wczoraj od tego wszystkiego...

reklama
Do góry