Dodam, że ginekolog mówił, że 5 tydzień a test wyszedł pierwszy pozytywny dzień przed spodziewaną miesiączkaTez miałam lekkie klocie po prawej stronie, 4 testy pozytywne, ginekolog widział po jajnikach, ze doszło do zapłodnienia, zmiany w macicy i czekam na 19.04 to będzie widać serduszko na usg bo narazie mały punkcik tylko było widać
reklama
basia.sinkiewicz
Fanka BB :)
Gratulacje [emoji3590][emoji3590][emoji3590]mam nadzieję że i u mnie tak będzie. No zostało czekać
staraczka 88990
a robiłaś wcześniej i były negatywne ?Dodam, że ginekolog mówił, że 5 tydzień a test wyszedł pierwszy pozytywny dzień przed spodziewaną miesiączka
Robiłam pierwszy test niby mega czuły co niby 5 dni przed spodziewana miesiączka wykryje ciąży i był negatywnya robiłaś wcześniej i były negatywne ?
staraczka 88990
o widzisz to nadzieje sąRobiłam pierwszy test niby mega czuły co niby 5 dni przed spodziewana miesiączka wykryje ciąży i był negatywny
S
teraz po prawej stronie czuje ciagle lekki ucisk, to przez powiększanie macicy podobno. Oprócz tego cycki od zewnętrznej strony bolą, senna jestem, ból głowy No i mdli mnie często..o widzisz to nadzieje są
staraczka 88990
Ja ci powiem ze kłuje mnie po lewej stronie ale zdarza się ze prawa się tez odezwie wczoraj wieczorem tez kłuło dłuższy moment rano obudziłam się do pracy mdłości ale wstałam wypiłam kawę i lepiej się zrobiło cycki tak jakby tez kłujący ból jakby je coś w dół ciągnęło No i powiększone do okresu jeszcze 5 dni wiec ciekawe jak to się potoczy
A c
ja czuje po prawej stronie, a ginekolog powiedział ze zapłodnienie doszło w lewym jajniku
Ja ci powiem ze kłuje mnie po lewej stronie ale zdarza się ze prawa się tez odezwie wczoraj wieczorem tez kłuło dłuższy moment rano obudziłam się do pracy mdłości ale wstałam wypiłam kawę i lepiej się zrobiło cycki tak jakby tez kłujący ból jakby je coś w dół ciągnęło No i powiększone do okresu jeszcze 5 dni wiec ciekawe jak to się potoczy
ja czuje po prawej stronie, a ginekolog powiedział ze zapłodnienie doszło w lewym jajniku
reklama