reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Objawy ciążowe

reklama
Wczoraj. Czyli 5 dni przed spodziewana niesiaczka dostalam skorczy brzucha. Identyczne jak przy miesiaczcze... tylko o wiele lzejsze. Zwykle man bole brzucha 1 dzien przed miesiaczka.
Dzis tez czuje lekkie skorcze.. ale tylko kiedy dlugo jestem na nogach. Kiedy leze nic nie czuje. Sluz wciaz jest obecny. Czytalam ze moze byc to implantacja.. jak myslicie?

Wczoraj. Czyli 5 dni przed spodziewana niesiaczka dostalam skorczy brzucha. Identyczne jak przy miesiaczcze... tylko o wiele lzejsze. Zwykle man bole brzucha 1 dzien przed miesiaczka.
Dzis tez czuje lekkie skorcze.. ale tylko kiedy dlugo jestem na nogach. Kiedy leze nic nie czuje. Sluz wciaz jest obecny. Czytalam ze moze byc to implantacja.. jak myslicie?
Skurcze to nie dobrze ,mogą świadczyć o okresie

Skurcze to nie dobrze ,mogą świadczyć o okresie
Tylko ze ja mialam zawsze skoncze tylko 1 dzien przed okresem. I byly one o wiele mocniejsze. Teraz jest 5 dni przed okresem i boli lekko tylko kiedy store dlugo na nogach. Kiedy leze czy siedze... nic nie boli. Zazwyczaj dzien przed okresem nie moglam nawet sobie znalesc pozycji do lezenia...

Tylko ze ja mialam zawsze skoncze tylko 1 dzien przed okresem. I byly one o wiele mocniejsze. Teraz jest 5 dni przed okresem i boli lekko tylko kiedy store dlugo na nogach. Kiedy leze czy siedze... nic nie boli. Zazwyczaj dzien przed okresem nie moglam nawet sobie znalesc pozycji do lezenia...
A może to jajniki ? Mnie tak bolały jak zaszlam ,tydzień przed @ ,ale jajniki nie brzuch

A może to jajniki ? Mnie tak bolały jak zaszlam ,tydzień przed @ ,ale jajniki nie brzuch
Ogolnie od kilku dni bola troche jajniki.. ale wczoraj poczulam taki lekki skurcz typowy przy okresie. Ale naprawde lekki. I tylko kiedy robilam cos przez dlugi czas na nogach. Kiedy siadalam lub kladlam sie.. mijalo wszystko.

Teraz doszedl rowniez bol krzyza. Doslownie nie moge sie wyprostowac. Nigdy nie bolal mnie kregoslup przed miesiaczka.

Ja będę testowała za kilka dni , dziś jest dopiero 19 dzień cyklu , mam takie same objawy jak ty , a ze mam 2 ciąże za sobą w tym jedno poronienie to jestem dobrej myśli ;)

Ja będę testowała za kilka dni , dziś jest dopiero 19 dzień cyklu , mam takie same objawy jak ty , a ze mam 2 ciąże za sobą w tym jedno poronienie to jestem dobrej myśli ;)
Ja 25 kwietnia powinnam dostac miesiaczke. Poczekam.. jesli nie przyjdzie 25... to 26 zrobie test.
Trzymam kciuki. Za wszystkie starajace sie k dziecko ;)

reklama
Dzien dobry kochane kobietki. Dzis powinnam dostac mieszaczke... ale zastanawia mnie co moze zmaczyc jesli wlasnie przeszly mi bole menstruacyjne... zazwyczaj przed samym okresem i pierwszy dzien nie moglam normalnie funkcjonowac. Bol zawsze byl nie do zniesienia. Jeszcze wczoraj czulam od czasu do czasu jak mnie pobolewal brzuch. Dzis kompletnie nic. Piersi wciaz bola. Oczywiscie poczekam jeszcze jeden dzien. Ale chcialabym wiedziec czy ktoras z was tak miala zanim dowiedziala sie ze jest w ciazy... czy moge jeszcze miec nadzieje. Najchetniej zrobilabym juz dzia ten test...

Do góry