Poczekam do terminu miesiaczki z testem.Takie rzeczy dzieją się tez przed okresem, robiłaś test?
Wiem ze sa to mozliwe objawy PMS
Ale mnie nigdy nie bolaly sutki... a bole brzuch zazwyczaj mialam tylko 1 dzien przed miesiaczka.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poczekam do terminu miesiaczki z testem.Takie rzeczy dzieją się tez przed okresem, robiłaś test?
Skurcze to nie dobrze ,mogą świadczyć o okresieWczoraj. Czyli 5 dni przed spodziewana niesiaczka dostalam skorczy brzucha. Identyczne jak przy miesiaczcze... tylko o wiele lzejsze. Zwykle man bole brzucha 1 dzien przed miesiaczka.
Dzis tez czuje lekkie skorcze.. ale tylko kiedy dlugo jestem na nogach. Kiedy leze nic nie czuje. Sluz wciaz jest obecny. Czytalam ze moze byc to implantacja.. jak myslicie?
Tylko ze ja mialam zawsze skoncze tylko 1 dzien przed okresem. I byly one o wiele mocniejsze. Teraz jest 5 dni przed okresem i boli lekko tylko kiedy store dlugo na nogach. Kiedy leze czy siedze... nic nie boli. Zazwyczaj dzien przed okresem nie moglam nawet sobie znalesc pozycji do lezenia...Skurcze to nie dobrze ,mogą świadczyć o okresie
A może to jajniki ? Mnie tak bolały jak zaszlam ,tydzień przed @ ,ale jajniki nie brzuchTylko ze ja mialam zawsze skoncze tylko 1 dzien przed okresem. I byly one o wiele mocniejsze. Teraz jest 5 dni przed okresem i boli lekko tylko kiedy store dlugo na nogach. Kiedy leze czy siedze... nic nie boli. Zazwyczaj dzien przed okresem nie moglam nawet sobie znalesc pozycji do lezenia...
Ogolnie od kilku dni bola troche jajniki.. ale wczoraj poczulam taki lekki skurcz typowy przy okresie. Ale naprawde lekki. I tylko kiedy robilam cos przez dlugi czas na nogach. Kiedy siadalam lub kladlam sie.. mijalo wszystko.A może to jajniki ? Mnie tak bolały jak zaszlam ,tydzień przed @ ,ale jajniki nie brzuch
Ja 25 kwietnia powinnam dostac miesiaczke. Poczekam.. jesli nie przyjdzie 25... to 26 zrobie test.Ja będę testowała za kilka dni , dziś jest dopiero 19 dzień cyklu , mam takie same objawy jak ty , a ze mam 2 ciąże za sobą w tym jedno poronienie to jestem dobrej myśli