reklama
rossa
Fanka BB :)
dziękuję - uwielbiam tą moją małą i rzeczywiście jest wygadana jak na niespełna dwuletnie dzieckorossa słodzinka na maksa! ;-)
wczoraj przymroziło, a dzisiaj mgła - ja chcę wiosny !!!
Pocieszam się, że jeszcze tylko jutro wstawanie rano i weekend - dwa dni wolnego
rossa
pocieszam, pocieszamRossa - pocieszaj mnie też
a jakie plany na weekend mają zapracowane mamy?
bo ja: pranie, prasowanie, gotowanie, sprzątanie (oczywiście z wielką pomocą mego dziecia) i zaczeliśmy powoli wykańczać górę domu, żeby Ania miała swój pokój więc jeszcze z tym roboty
ale znajdę też czas na spacer i w niedzielę odespanie
Rossa - u mnie weekend podobnie, jako że w środę wysprzatałam na cacy cały dół to chciałabym na piętrze trochę ogarnąć, bo póki co mamy tam 100mkw graciarni A do lato chcę to odgruzować, a tam jest tyyyyle do wywalenia/oddania
rossa
a twoja córeczka ma swój pokój, czy jest z wami? To u mnie góra też wygląda fatalnie, ale małymi kroczkami będziemy wprowadzać tam zarysy domu
my na dole mamy wspólny pokój z Anią, ale jak już wykończymy górę to będzie miała swój, a my swoją sypialnię (no ale z tym się pewnie jeszcze z rok zejdzie - niestety)
my na dole mamy wspólny pokój z Anią, ale jak już wykończymy górę to będzie miała swój, a my swoją sypialnię (no ale z tym się pewnie jeszcze z rok zejdzie - niestety)
My mamy na dole sypialnię i salon, łazienkę i kuchnię, póki co jest z nami w sypialni, bawi się w salonie, u góry mamy 4 pokoje + łazienkę, chcemy przenieść sypialnię na górę, Adzie zrobić sypialnię + pokój do zabawy i garderobę. Ale póki co A. musi się dogadać z siostrą co do podziału domu, bo bez tego większych zmian nie wprowadzamy oprócz porządków, bo musimy zacząć od wymiany okien, potem ściany, a ja powiedziałam, że w nie swoje pieniędzy ładować nie będę. Także czekałam cierpliwie i zaczynam się niecierpliwić
rossa
pewnie, że trzeba od razu wszystko ustalić, żeby później nie było nieporozumień. My też mamy na dole sypialnię, salon, oddzielną kuchnię i łazienkę. A na górze będą 3 pokoje i łazienka. My mamy nowy dom, tylko nasz, niestety podwórko dzielę z teściami
Góra jest u nas w bardzo deskowo-betonowej formie, więc sporo pracy przed nami. A ja już mam wizję Ani pokoju i tak bardzo bym chciała już kupować firaneczki, lampeczki i mebelki, a nie gipsy, wkręty i płyty
Góra jest u nas w bardzo deskowo-betonowej formie, więc sporo pracy przed nami. A ja już mam wizję Ani pokoju i tak bardzo bym chciała już kupować firaneczki, lampeczki i mebelki, a nie gipsy, wkręty i płyty
mucha666
matka wariatka
Ojojoj widzę że pracujące mamy się relaksowały wweekend. Ja się wybyczyłam na maksa bo cały czas się gościliśmy u Barbar. W sobotę u siostrzenicy a dzisiaj u mamuni. Zero gotowania i przygotowywania, tyle co pomogłam mamie i siostrze, a jedzenia to nam jeszcze zostało że hoho. Dzisiaj dodatkowo pojechaliśmy z dziećmi na Mikołajki i zapalanie lampek na choince na Rynku. Było miło ale się rozpadało na maxa. A jutro do pracy:-(. Miłego tygodnia
reklama
rossa
witam w okropny, deszczowy poniedziałek
mucha666 to miałaś fajny weekend, trzeba korzystać ja trafiają się takie okazje
ja byłam wczoraj na spacerze 2,5 godziny w lesie, ja padłam, pies padł, a dziecko zjadło obiadek i spać nie poszło Ale dotleniła się i widząc dzisiejszą pogodę to pewnie był to ostatni tak długi spacer, następny na wiosnę
mucha666 to miałaś fajny weekend, trzeba korzystać ja trafiają się takie okazje
ja byłam wczoraj na spacerze 2,5 godziny w lesie, ja padłam, pies padł, a dziecko zjadło obiadek i spać nie poszło Ale dotleniła się i widząc dzisiejszą pogodę to pewnie był to ostatni tak długi spacer, następny na wiosnę
Podziel się: