czarodziejkaM
Fanka BB :)
Dziewczyny mam pytanie.Jak wygladają u waszych dzieciaczków te krostki które świadczą o uczuleniu na pokarm bo ja już ma oczywiście schize,że mój Krzyś też ma. Czy potraficie mi jakos opisac jak te krostki wyglądają? Mój Krzyś ma na buzi i na klatce piersiowej takie małe czerwone drobniutkie krosteczki,które raz znikają,po paru dniach znowu się pojawiają.Maly ma też śluz w kupce i nie wiem już o co chodzi.Bo moja lekarka widziała te krostki i powiedziała że potówki,a na śluz w kupce - stwierdziła że tak czasem bywa,że normalne bo młody brzuszek,musi się przystosować,że mam uważać na dietę i dawać małemu probiotyki.No ale nie wiem co mam o tym myśleć,jakoś mnie nie uspokoiła.Ja wprowadziłam do diety znowu nabiał,tzn pól szklanki mleka i jogurt na dzień i już nie wiem czy to może to.Ale jak nie jadłam to było to samo.No więc - jak u was wyglądają te krostki ?co mam obserwować?
Czy któraś podaje priobiotyki i w jakiej formie dajecie? Cały czas,czy tylko jak się coś dzieje?
Czy któraś podaje priobiotyki i w jakiej formie dajecie? Cały czas,czy tylko jak się coś dzieje?
Ostatnia edycja: