reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Obawy dotyczące niemowląt

malutka czyli wychodzi na to,że może to byc początek zapalenia ucha-ponoć często się zdarza u maluchów.
Życzę Wam,abyście jak najszybciej uporali się z chorobą:*

reklama
Wieczorem malucha męczyły gazy. Małż go kładł na boku, mały podnosił nóżkę i bąki szły takie śmierdzące że uciekaliśmy a mały z ulgi aż się uśmiechał :)W nocy znowu temperatura skoczyła. Przy 38,5 podałam panadol. Oczywiście jak się po 24 obudził to już musiałam z nim spać bo jak nakarmiłam i odłożyłam do łóżeczka, oczka zrobiły mu się wielkie i ani myślał spać. Nad ranem Bartolinek walnął taką śmierdzącą kupalę w takiej ilości, że dupka wylądowała pod kranem :) Oczyścił się trochę maluch :) Teraz znowu śpi. Dziękuję Wam wszystkim za trzymanie kciuków za zdrówko Bartusia.

Malutka lekarz nie dał ci skierowania do laryngologa, skoro podejrzewał uszko? Pod koniec antybiotyku albo po zakończonym leczeniu skontroluj sobie dla pewności uszka Bartusia. Jestem przerażliwiona na tym punkcie, ponieważ córka choruje na uszy odkąd skończyła rok i zdarzało się, że jeden antybiotyk nie wystarczał. Wszystko zależy w jakim stanie były uszy, gdy zaczynaliście leczenie i czy lekarz dobrze dobrał antybiotyk.

zdrowka Bartusiowi:*
a u nas kaszke glutenowa dalej daje nic sie nie dzieje, po ziolkach tybetanskich tez ok, podejrzewam obiadek ze sloiczka, ze te bole wywolal, cyba jednak pomidor jest winowajca. maly tego dnia wszystko ulewal co zadl po tyum obiadku, jak je sloi wymiotuje ciagle, a jak moj obiadek to nie... i tak zazwyczaj mu sama gotuje wiec nie bede go mordowac sloikami....
a z kupkami delikatna poprawa... przedwczoraj kupa samodzielna, wczoraj troche zrobil, ale nie skonczyl, rano pobrudzil pieluche, wiec mam nadzieje, ze dzis juz zrobi sam.... modle sie zeby te ziolka pomogly wkoncu... najwazniejsze, ze pije je ze smakiem, chociaz mnie az cofa jak mu je szykuje....

strip może być ,ze Wojtusiowi pomidor nie podchodzi. U nas zauważyłam,ze Dodo ulewa po marchewce :-(. Ciekawe , bo jak bylam w ciąży to soki marchewkowe piłam litrami ... a teraz u małego zonk. W kazdym razie staram sie nie podawać przecierków i soków z marchewką i jest git.

reklama
Do góry