Dziewczynki mam pytanie czy wasze dzieciaczki zasypiają na brzuszku. W nocy parę razy obudziłam się jak młody się przekręcił. Myślałam że może się wybudził i z nudów zaczoł się kręcić. Teraz próbował usnąć w końcu majtnoł się na brzuch i usnoł. Teraz nie wiem czy go tak zostawić czy go obrócić.
reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
mój dzieć śpi na pleckach lub na boczku, na brzusiu niet..
nice-girl
Fanka BB :)
Przemek jak był malutki (ale to śmiesznie brzmi,w końcu teraz to już stary chłop to uwielbiał spać na brzuszku i bardzo szybko wtedy zasypiał. No i w dzień zawsze tak spał,a na noc to zasypiał na brzuszku a potem go odwracałam na plecki jak już spał, bo bałam się trochę. To było tak w wieku 2-3 meisięcy. A jak miał już ze 3 miesiące to nie chciał już spać na brzuchu,jak go tak kładłam to od razu głowę zadzierał i teraz tylko na plecach.
M
Mona6061
Gość
Kurcze moja mala nie spi na brzuszku,zaraz sie wscieka...spala tylko na boczku a od miesiaca tylko na pleckach
Ida Sierpniowa
mojej calcium (bananowe) smakowało tak, że strzykawkę połknąć chciała))I ja się przyłączam! Bo jak podawałam małemu ostatnio Calcium to to samo było, po buźce mu spływało. Dziś wypróbuję pod innym kątem i moje dziecko już nie będzie takie sprytne heh!
a Inka śpi tylko na boczkach!!!to dobrze czy źle że tylko???
czarodziejkaM
Mała-MI - mam nadzieję,że z tymi kupkami wszystko się unormuje,bo nie brzmi to ciekawie...
Doris,dużo zdrówka dla Dorianka i dziękuję za Twojego posta o ospie.Przytulam!
Frogg mój nigdy nie spał na brzuchu,raczej nie pasuje mu taka pozycja do spania,bo wtedy zawsze głowa w górze i zabawa a nie spanie.
Ida mój śpi na boczkach i na pleckach,nie uważam że jest cos w tym złego :-)
Doris,dużo zdrówka dla Dorianka i dziękuję za Twojego posta o ospie.Przytulam!
Frogg mój nigdy nie spał na brzuchu,raczej nie pasuje mu taka pozycja do spania,bo wtedy zawsze głowa w górze i zabawa a nie spanie.
Ida mój śpi na boczkach i na pleckach,nie uważam że jest cos w tym złego :-)
reklama
Podziel się: