reklama
dobranocka
podwójna październikówka!
Dzięki Loliszka, to jak bedzie znowu kosmos to czopek w d... i odjazd!
A co do reczników papierowych, to ja robię tak jak napisała Nice - urywam dwa listki, miętoszę trochę żeby nie był taki sztywny, wkładam za kołnierz pod brodę, tak jak się serwetki przy stole nie powinno wkładać :-) I robię tak od drugiego karmienia bo ze śliniakami to strasznie upaprane wszystko było :-)
A co do reczników papierowych, to ja robię tak jak napisała Nice - urywam dwa listki, miętoszę trochę żeby nie był taki sztywny, wkładam za kołnierz pod brodę, tak jak się serwetki przy stole nie powinno wkładać :-) I robię tak od drugiego karmienia bo ze śliniakami to strasznie upaprane wszystko było :-)
margerrita
Fanka BB :)
no u nas dzis juz lepiej, no wlasnie sie zastanawialam co lepeiej, paracetamol czy ibuprofen, w koncu dalismy ten drugi bo w syropie i pomoglo,
dziewczyny jesli chodzi o sliniaczki to polecam takie fartuszki jesli sie nie myle to ktoras juz wspomniala o takim
Śliniaczek z rękawami - Fisher Price / Akcesoria, Śliniaki - Smerfusie.pl
troszke zmieniajac temat jesli jeszcze ktoras ma problemy z skora maluszka to polecam kosmetyki z serii A-Derma sa troszke drogie ale naprawde warto i tak jak pisza dwa dni i widac efektyoczywiscie sprawdzone
troszke zmieniajac temat jesli jeszcze ktoras ma problemy z skora maluszka to polecam kosmetyki z serii A-Derma sa troszke drogie ale naprawde warto i tak jak pisza dwa dni i widac efektyoczywiscie sprawdzone
dawidowe
dziewczyny jesli chodzi o sliniaczki to polecam takie fartuszki jesli sie nie myle to ktoras juz wspomniala o takim
tu widze ze płąci sie za firme. Uwazam ze 45 zł to lekka przesada. Ja dałam 12 zł bo wcale nie musi byc firmowy
dawidowe masz racje to troszke przesada placic tyle my mamy taki zwykly za 20 zl.ten znalazlam w necie ladny ale cena powalajacaale na temat dziewczyny wprowadzilam mlodemu kaszke ryzowa plus dodaje mus owocowy i najgorsze jest to ze mlody juz drugi dzien kupska nie ma;(baki ida jak szalone ale pielucha czysta.nie wiem czy mu pomoc czyms czy moze poczekac jeszcze?moze mu mus jablkowy lub sliwkowy podac?co radzicie?
czarodziejkaM
Dziewczyny a ja kupiłam taki fartuszek
~ŚLINIAK ~ FARTUSZEK ~ KAFTANIK ~Z RĘKAWAMI~ 2514 (1425281841) - Aukcje internetowe Allegro
Testowałam już i jest super,wystarczy przetrzeć,jest pod samą szyjkę i zakrywa troche nóżki.Na razie podwijam rękawki bo za długie.Pod ten fartuszek zakładam małemu zwykły śliniaczek,bo zwykle jak zdejmuje fartuszek i biorę na ręce to jeszcze się troche upluje.W trakcie jedzenia wycieram mu buźkę zwykłą chusteczką a potem przecieram buziaczka mokrym płatkiem kosmetycznym.
~ŚLINIAK ~ FARTUSZEK ~ KAFTANIK ~Z RĘKAWAMI~ 2514 (1425281841) - Aukcje internetowe Allegro
Testowałam już i jest super,wystarczy przetrzeć,jest pod samą szyjkę i zakrywa troche nóżki.Na razie podwijam rękawki bo za długie.Pod ten fartuszek zakładam małemu zwykły śliniaczek,bo zwykle jak zdejmuje fartuszek i biorę na ręce to jeszcze się troche upluje.W trakcie jedzenia wycieram mu buźkę zwykłą chusteczką a potem przecieram buziaczka mokrym płatkiem kosmetycznym.
reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Dziewczyny a ja kupiłam taki fartuszek
bardzo ładny
a ja nie mam tego typu wynalazków bo..miałam lenia i nie kupiłam o czasie i nagle trzeba było coś wykombinować...więc wykombinowałam - wzięłam na straty jeden z pajacyków + śliniaczek podszyty ceratką i musze przyznać że mój komplet sie sprawdza przez pierwsze dwa karmienia mała dzieliła sie jedzonkiem ze wszystkim dookoła, ale teraz już załapała że lepiej jak wszystko pozostaje w buziaku więc grzecznie wcina i wokół czysto może jak wreszcie pójdę na dzieciowe zakupy to sie w coś zaopatrzę, ale jak na razie małą przebieram do karmienia i mam zakrytą od szyjki po paznokcie stópek. A i profilaktycznie wybrałam jednego z większych pajacy coby na dłużej starczył :-)
Podziel się: