Nam tez nikt nie mówił o tej lodówce,może przy następnej wizycie poprosze doktora o nową receptę?Mam jeszcze sporo tego,bo początkowo dawałam w kapsułkach,tylko jak sie skończyły,to prosiłam o krople,bo bałam się alergii na ten olej z kapsułek.Z drugiej strony to nie mam w pokoju powyzej 25 ',to moze jest ok?
reklama
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
ja właśnie zadzwoniłam do położnej, która przychodziła do małej i zapytałam o ten devikap bo my sami go też podajemy. Powiedziała że, podobnie jak większość leków, należy go przechowywać w temp. poniżej 25 stopni, ale lodówka nie jest konieczna.
dobranocka
podwójna październikówka!
Uuuuf. Ale u nas już minęło właśnie 3 miesiące od otwarcia Devikapu, więc i tak idzie do śmieci. Bo to już jest napisane i to wyraźnie, ze nie wolno trzymać otwartego dłuzej.
Alicja z Krainy Czarów
od teraz serca mam dwa..
Uuuuf. Ale u nas już minęło właśnie 3 miesiące od otwarcia Devikapu, więc i tak idzie do śmieci. Bo to już jest napisane i to wyraźnie, ze nie wolno trzymać otwartego dłuzej.
a masz devikap kropelki? Bo my mamy kropelki i na ulotce jest napisane żeby zużyć przed upływem 6 mieś a nie 3, jakby co to dodaje link do ulotki
Devikap (Vit. D3) - Leki refundowane - Porównywarka cen leków, apteki internetowe - Leku.pl
mała_mi88
30.09.2010; 3970g; 58cm
a masz devikap kropelki? Bo my mamy kropelki i na ulotce jest napisane żeby zużyć przed upływem 6 mieś a nie 3, jakby co to dodaje link do ulotki
Devikap (Vit. D3) - Leki refundowane - Porównywarka cen leków, apteki internetowe - Leku.pl
U nas na ulotce też pisze żeby zużyć przed upływem 6 miesięcy.
emiliab
Fanka BB :)
A ja dzisiaj kupiłam inną witaminę D,niż wczesniej. Zawsze kupowałam Vita D,ale od kilku dni Franek się krzywi,jak mu ją wyciskam. Jest tak,że języczkiem wypluwa. No i dzisiaj kupiłam D-Vitum i zobaczymy,czy mu posmakuje...
dobranocka
podwójna październikówka!
To mi się z 6 zrobiła 3! Dzięki dziewczyny, już bym wywaliła.... Skąd mi sie te 3 miesiace zamiast 6 ubzdurały????? Moze na innym leku było tak napisane...? Chyba na Boboticu!
dziewczyny mam pytanko moze ktoras ma podobnie.Casperek ostatnimi czasy robi sie siny wokol ust i bialy jak papiernie ma zadnych problemow tylko blednie i siniejew piatek wyladowalismy w szpitalu ale nic nie stwierdzili wczoraj wrocilismy z urzadzeniem do mierzenia saturacji i mamy czekac do pon na echo serca bo osluchowo ok ekg ok tylko saturacja spadanie wiem co robic jestesmy totalnie zalamani
Miniu,myślałam o Tobie,gdzie się podziewasz.Niestety,nie wiem,co może dziać się z Casperkiem i póki nie zrobicie echa,to nie będzie wiadomo.Amelka też tak siniała wokół ust,jak była mniejsza,lekarz powiedział nam,że to czasem tak bywa,gdy serduszko nie zakończy "przebudowy",bo w życiu płodowym wygląda to inaczej i musi sie domknąć.Czasem "nie zdąży" i trwa to jeszcze po urodzeniu.Tylko,że u nas to sinienie juz praktycznie zanikło,a u Was sie pojawiło,bo rozumiem,ze pierwszy raz?Oby to nie było nic złego,mocno trzymam kciuki,ściskam.:*
reklama
Podziel się: