reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Obawy dotyczące niemowląt

ja juz widzialam wczesniej to sinienie ale wszyscy mowili toxic mom:(i mam nadzieje ze wyjde na taka:)w pon sie okaze!trzymajcie cioteczki kciuki za Casperka w pon!teraz malenstwo jest podlaczone to maszynki ktora sprawdza saturacje i jak narazie mielismy 1 alarm:)pierwszy raz w zyciu naprawde chce aby slowa ludzi sie spelnily!!naprawde chce okazac sie panikara i toxic mom!!!trzymajcie kciuki!

reklama
Lolisza saturacja spada do 79 nawet wczoraj bylo 77:(mnie to sa godz ale w szpitalu mowia ze to sekundy.nie meczy sie przy jedzeniu nie ma zadnych objawow tylko to sinienie i bladosc w ulamku sekundy robi sie blady i sinieje wokol ust i dlonie.raczej jest to popoludniu

A ja bym się upomniała o USG serduszka. Wtedy widać wszystko! Mojej koleżance wykryli wadę serca (poważną- aż sie dziwili ze tak długo z tym żyła! Miała dziurę w sercu, taką szparę długości 4 centymetrów!!!! Musieli ją szybko operować) jak miała 26 lat!!! bo się zaczęła szybko męczyć. No ale wyszło to dopiero na usg serca. Miniu, bardzo mnie zmartwiłaś... Tak bardzo przeżywam jak jakiemuś dzieciaczkowi z forum coś dolega! Nawet kupy Wojtusia od Strip przeżywam jak głupia! :((( Trzymam kciuki i modlę się za Was :*

dobranocka kochana jesteś, bo u nas dalej nie ma kup, też zaczynam się martwić, lekarz ten od usg niedługo wraca z urlopu, to sprawdzimy co i jak. a za dzieciaczki forumowe które mają jakieś problemy również mocno ściskam kciuki i mam nadzieję, że wszystko potoczy się pomyślnie

dobranocka kochana jesteś, bo u nas dalej nie ma kup, też zaczynam się martwić, lekarz ten od usg niedługo wraca z urlopu, to sprawdzimy co i jak. a za dzieciaczki forumowe które mają jakieś problemy również mocno ściskam kciuki i mam nadzieję, że wszystko potoczy się pomyślnie

strip a próbowałaś rozszerzać dietę małego? Bo nasza mała robiła raz na dwie doby, ale jak zaczęliśmy jej podawać rozcieńczony soczek jablkowy, a teraz mus z jabłek to zaczeło się częściej coś dziać w pieluszce

od paru dni jabluszko dostaje do tego debridat i nic.
ale jak juz wczesniej pisalam on ma luzne stolce, wiec tym bardziej zamartwiam sie, ze nie robi ich sam.....

reklama
Miniu trzymam kciuki. U Wojtusia pediatra zauważyła sinienie wokół ust jak miał chyba 3 tygodnie. Oczywiście jak o tym usłyszałam, to zaczął mi cały w oczach sinieć. Byliśmy u kardiologa. Zrobili mu USG i jeszcze jakieś badania. Okazało się, że ma "tylko" dziurkę w serduszku. To pozostałość życia płodowego i niektórym dzieciom dziurka zarasta dopiero w okresie niemowlęcym. Na początku lipca mamy kontrolę. Dopiero wtedy będę się martwić, jeśli dziurka nadal będzie. Może u was też nie będzie nic groźnego. Przytulam cieplutko.

Do góry