reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

obawa o ciąże

reklama
A jednak bywa, że tak...Może nie zdarza się to często, ale są kobiety, które mająw ciąży regularne krwawienia przez pierwsze miesiące...Często przez to nie zdają sobie sprawy, że są w ciązy

To może i ja się udzielę w tym temacie. Ja również bardzo się boję, mam synka 5 lat, ale 2 lata temu poroniłam w 7tc. Lekarz powiedział mi że widocznie tak miało być bo oni w tak wczesnej ciąży nic nie mogą zrobić ( byłam wtedy w Anglii). Teraz znów jestem w ciąży, 5 tydzień i najbliższe tygodnie to dla mnie ogromny stres. Powodem tych obaw jest moja grupa krwi A rh-, mój mąż ma A rh+ :no: A to chyba mówi samo za siebie, w pierwszej ciąży miałam zastosowaną profilaktykę tzn zastrzyki ale to nie zmienia faktu że raz już poroniłam. Mam zlecone badanie przez gina ale wizytę mam wyznaczoną na za 3 tyg. Czy któraś z was wie coś na ten temat bo to co jest w necie na temat konfliktu przeczytałam już chyba wszystko.

Do góry