Ech:/ No niestety za duży ten przyrost nie jest:/ A w tym samym laboratorium robiłaś?
reklama
ammaa3
Zaciekawiona BB
A mi piersi urosły, żyłki, uderzenia gorąca, potu więc mi zwyczajnie szkoda. Jeżeli ma nastąpić poronienie to bardzo bym chciała by nastąpiło to naturalnie, przeraża mnie łyżeczkowanie.przykro mi ale pamietaj że objawy nie zawsze muszą być żeby była prawidłowa ciąża. Ja nie miałam żadnych oprócz brak okresu
@kaylla tak w tym samym. Zastanawiam się czy jutro nie zrobić, że spada, przynajmniej odstawię tabletki i nastawie się psychicznie na krwawienie i okres.
ammaa3
Zaciekawiona BB
Chwila, właśnie sprawdziłam, że moje wyniki trafiają do tego samego labolatorium. Możliwe, że w jednym (tam gdzie byłam zawsze) wyszło mi rano 254, a w innym miejscu 282? To dziś nagle zaczęło mi rosnąć? Dziwnie...czekam na rozwoj sytuacji. Nie mam żadnego bólu, plamienia.
Ostatnia edycja:
szkala
Fanka BB :)
Chwila, właśnie sprawdziłam, że moje wyniki trafiają do tego samego labolatorium. Możliwe, że w jednym (tam gdzie byłam zawsze) wyszło mi rano 254, a w innym miejscu 282? To dziś nagle zaczęło mi rosnąć? Dziwnie...czekam na rozwoj sytuacji. Nie mam żadnego bólu, plamienia.
Beta rośnie skokowo-ma wyrzuty. Dlatego ważne by badać o tej samej porze. Musiałaś mieć wyrzut stad nagły wzrost. Po prostu zbadaj ja w odstępie 24h o tej samej porze.
Ostatnia edycja:
Dlaczego nagle? Wygląda na to, że rośnie cały czas, tylko teraz trochę za wolno. Myślę, że musisz poczekać do poniedziałku i wtedy zrobić raz jeszcze. Bo nawet jeśli zrobisz znowu rano, to ciężko będzie coś wywnioskować, bo za krótkie przerwy. Do lekarza też nie ma co iść, bo przy takiej becie i tak nic nie będzie widać jeszcze.
reklama
Podziel się: