Ja mam cały czas wzdęcia brzucha, oprócz oczywiście bolących piersi. Dziś musiałam popuścić guzik, bo gniotły mi brzuch. W tym tempie to szybko będę musiała postarać się o ubrania ciążowe. Dziś byłam również oglądać już biustonosze ciążowe, bo niedługo to cycuszki zaczną mi wypadać z misek. Już teraz fiszbiny mi uwierają i zapinam się na ostatnie zapięcie.
reklama
Nasia, 3 tygodnie pewnie jeszcze dasz radę. ja w ciąży z synkiem pracowałam do 7 miesiąca i było mi ciężko powiem ci szczerze. nie mogłam opanować tego zmęczenia. musiałam wstawać codziennie o 5, co robiłam prawie z płaczem, bo nie mogłam się podnieść, a potem do 9 w pracy spalam na klawiaturze, byłam totalnie nieprzytomna i nie do życia, a wymiotować nie wymiotowałam. Siły życzę:-)
zanbab mnie stanik też przeszkadza, czasem mam ochotę go rozszarpać, tez musze poszukać wygodniejszego. a ja cokolwiek bym nie zjadła, czy nie piła, to mi się strasznie odbija
adda a bierzesz coś na tą alergię? mnie też coś dopadło, pamiętam w ciąży z Piotrusiem brałam zyrtec, bo lekarz pozwolił, teraz od 2 dni też biorę i jest lepiej. wcześniej 100 kichnięć na minutę
zanbab mnie stanik też przeszkadza, czasem mam ochotę go rozszarpać, tez musze poszukać wygodniejszego. a ja cokolwiek bym nie zjadła, czy nie piła, to mi się strasznie odbija
adda a bierzesz coś na tą alergię? mnie też coś dopadło, pamiętam w ciąży z Piotrusiem brałam zyrtec, bo lekarz pozwolił, teraz od 2 dni też biorę i jest lepiej. wcześniej 100 kichnięć na minutę
Ostatnia edycja:
nasia
Fanka BB :)
zanbab co do brzucha, to ja nie dopinam się w żadne spodnie, dziwne to trochę. W pierwszej ciąży brzucha nie miałam do 5ego miesiąca. I biustonosze to samo, uwierają mnie w każdym miejscu. A co będzie dalej 
maran-atha
nasia ponoć w drugiej ciąży brzuszek szybciej wyskakuje, ja tez już się boję:-)
ja też w pierwszej nie miałam do 5 miesiąca
a teraz to sie zobaczy
maran-atha
scarletka a ja miałam wielkiiiii bo Ala duża była 4260g jak sie urodziła
A
aniaprzemka
Gość
Ale wam fajnie dziewczyny. Widzę, że w większości już macie po dzieciaczku i jakieś doświadczenia, a ja taka pierwsza, zielona. Dobrze, że się tu znalazłam to mi będzie przy was raźniej 
reklama
tygryskowa
Maran, ale duża była Twoja Ala:-)
Słuchajcie, może to śmieszne, ale ja tak przytyłam już, że normalne jeansy są na mnie za ciasne
Najlepiej mi się chodzi w dresach, lub ciążowych spodniach
No trudno, choć czuję się juz przez to mniej atrakcyjna
Słuchajcie, może to śmieszne, ale ja tak przytyłam już, że normalne jeansy są na mnie za ciasne