reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

O mamusiach grudniowych

to ja również tu sie wpiszę !!!

Tutaj Justyna, mam 28 lat i jestem mamą Liwii ( krnąbrnej prawie 3 latki :-D) Mieszkamy na śląsku ! Na forum jestem od ponad 3 lat !
Liwusia jest bardzo przejęta że zostanie starszą siostrą i cieszy się bardzo z dzidzi !

reklama
To ja sie też przedstawię:
Mam na imie Agata i mam 26 lat. Mieszkam w Jastrzębiu Zdroju (to na śląsku:) )Jestem księgową - straaasznie nudne nie?:)
Wyszłam za mąz w kwietniu 2007 a teraz jestem pierwszy raz w ciaży:)
Jeszcze czuję się troszkę zagubiona, ale myślę ze będzie coraz lepiej:)
Na dzień dzisiejszy mam termin na 29.12 ale cos mi sie wydaje, ze będzie to jednak styczeń:) Okaże sie "w praniu":)

Pozdrawiam wszystkie przyszłe i obecne mamusie:)

Agatkas - to jak już się nasze dzidzie porodzą, to się chyba w realu spotkamy, bo ja mam do ciebie raptem 30 km :)

Witam, jestem z Wami prawie od początku, ale dopiero teraz się przedstawiam.
Nazywam się Sylwia, mam 26 lat, oraz jestem mężatką od 3 lat i prawie 5 miesięcy. Termin porodu mam na 8.12 czyli prawie na rocznicę ślubu :). To moja druga ciążą, ale pierwszy poród mam nadzieję (pierwszą ciążę poroniłam). W tym roku bronię pracę magisterską i jak wszystko dobrze pójdzie to będę za dwa miesiące doradcą zawodowym z dyplomem :) trzymajcie kciuki. ha i jestem z Bełchatowa w woj. łódzkim:-)

Witam :-)
Mam na imię Kasia, w lipcu skończę 24 lata. Termin porodu mam na 9 grudnia.
Pozdrawiam wszystkie forumowiczki :-)

czesc mam na imie justyna mam 25 lat jest to moja 2ciaza niestety pierwsza byla nieudana.obecnie nie pracoje.jestem w 9ct ciazy tak wyliczylam termin na 26 grudnia bo u lekarza jeszcze nie bylam.poza tym mam kochanego meza na ktorego zawsze moge liczyc.mam nadzieje ze dowiem sie na tym forum wiele ciekawych rzeczy.pozdrawiam wszystkie mamusie.

reklama
Cześć kochane!
Mam na imię Danusia skończe w tym roku 28 lat.Pochodzę z Gdyni.Mam syna Michałka który skończył w tym roku 7 lat, drugą ciąze straciłam w 8 tyg w sierpniu 2007, i teraz znów jestem w ciąży z czego niezmiernie sie ciesze.Narazie wszytsko jest oki od początku zapobiegawczo biore duphaston.z OM wynika ze zaczął sie już 10 tydz.I ma cichutką nadzieje że ju tak zostanie.
Życze wszytskim grudnióweczką wiele szczęscia...:-)

Do góry