reklama
cytryna333
Początkująca w BB
Karinka ja oczywiscie chce postawic na swoim, czyli na Karine. Jeszcze nie wiem jak go przekonac, moze ja wybiore na pierwsze, a on na drugie, jesli nie to trzeba bedzie pojsc na kompromis i cos innego wymyslic...
E
Edzia
Gość
Mój synek chce żeby była Ola (Aleksandra, bo on jest Aleksander, ale wołamy na niego Alex więc sie nie bedzie myliło), ja bym chciała Wiktorię, ale mąż mówi, że takie poważne - Zuzie i Zosie mają wszystkie moje kolezanki, wiec odpada, no i co zrobić, pewnie bedzie Ola, jeszcze zobaczę jakie imie do niej będzie pasować.
D
dawidowa
Gość
My też jeszcze niezdecydowani Jak się urodzi,to będę wiedziała które do niego pasuje: Dawid,Kacper,Nikodem,Oliwier(podoba mi się ale jak to zdrobnić?) i może do czerwca coś jeszcze wpadnie w ucho!!!
B
beta77
Gość
Jak chcecie zajrzyjcie na ranking imion w majowym wątku, są tam listy imion, z gazety wyborczej, 100 najczęściej dawanych w 2004 roku, lista imion amerykańskich, oraz lista imion podanych w warszawskim "witajcie na świecie" od początku 2005 roku, uzupełniana co tydzień, przynajmniej do maja później nie wiem czy mi się jeszcze będzie chciało .
pozdrawiam
Beata
pozdrawiam
Beata
reklama
Podziel się: