reklama
Oj, dziewczyny, tyle jest chetnych na spacerek z Zosiąże jak juz się porzadnie ogarniemy to ogłosimy tu na watku warszawski spacer np do ZOO i się razem spotkamy:-)
W zasadzie dziś nam profesor mogla dać wypis ale nie chciałam bo musielibyśmy być jutro rano w Warszawie i do szpitala po neupogen jechać i namorfologię a mąż zmeczony przyjechał rano i nie dał by rady jechać tyle godzin (choc gdyby musiał to by pojechał) a mi tez się nie usmiecha kierować bo ostatnio to sporadycznie robię za kierowcę, nie to co kkiedyś...:-)
Tak wiec jutro idziemypo leki, na kontrolę i dostaniemypewnie wypis, hurrrra! Jeszcze ma być cos na dzien dziecka, jakieś przedstawienie i zabawy to się Zosiak załapie:-)
Wieczorkiem ogarniemy wszystko, popakujemy, oddamy użyczoną Zosi brykę i ruszamy do domku mam nadzieję:-)
A teraz idziemy spać w trojkę w hoteliku, dobranoc:-)
W zasadzie dziś nam profesor mogla dać wypis ale nie chciałam bo musielibyśmy być jutro rano w Warszawie i do szpitala po neupogen jechać i namorfologię a mąż zmeczony przyjechał rano i nie dał by rady jechać tyle godzin (choc gdyby musiał to by pojechał) a mi tez się nie usmiecha kierować bo ostatnio to sporadycznie robię za kierowcę, nie to co kkiedyś...:-)
Tak wiec jutro idziemypo leki, na kontrolę i dostaniemypewnie wypis, hurrrra! Jeszcze ma być cos na dzien dziecka, jakieś przedstawienie i zabawy to się Zosiak załapie:-)
Wieczorkiem ogarniemy wszystko, popakujemy, oddamy użyczoną Zosi brykę i ruszamy do domku mam nadzieję:-)
A teraz idziemy spać w trojkę w hoteliku, dobranoc:-)
Tygrysek1985
Fanka BB :)
Judysiu ale super, szybciutko sie wszystko tak ladnie potoczylo, szkoda, ze ja mieszkam tak daleko od warszawy bo tez z checia bym Zosienke utulila :-) daj znac jak bedziesz w domku i otworzysz paczki od nas czy wszystko sie podoba i czy dobre bedzie
e.salamandra
Mama pełną parą
Fantastycznie !
reklama
mamusiacóreczki
Fanka BB :)
Jakie miłe wieści...jak to fajnie czytać, że wszystko idzie ku lepszemu. I jak tu nie powiedzieć że nigdy nie można tracić nadziei. Życzę Zosince jak najwięcej sił na spacery bo jak się wszystkie ciotki z BB zjadą i będą chciały z Wami pospacerować to energia się przyda.
Podziel się: