reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
Judysiu módl się módl... nie wiem czy czytałaś historię uzdrowienia małej Glorii przez Jana Pawła II- dla mnie to istny Cud...
Al.Szyszkowska
Judysiu każdego dnia zaglądam na Wasz wątek by myślami być z Twoją córką walczącą z rakiem. Gdzie leczycie się we Wro? Ja byłam na hema na Grabiszyńskiej...
Kibicuję Wam ze wszystkich sił dziękując Bogu że moja dwójka zdrowa...
Jestem z innego wątku ale ostatnio i tu bo miałam przyjemność coś tam wysłać jednej z Was..codzień zaglądam do Was, myślę o Was i modlę się za Was
Jak mała daje radę?
Chyba będę pierwsza - to dziś jak pamiętam - Twoja Zośka ma 1-sze urodzinki :-)
ZOSIU kochanie, nawet nie wiesz ile "ciotek pociotek' trzyma za Ciebie kciuki. Walcz, kochanie, błagam Cię, walcz dla siebie, dla swojej mamusi, walcz dla nas. i żeby tych kolejnych "urodzinkowych życzeń" było w Twoim życiu conajmniej kilkadziesiąt 100 LAT MALEŃKA!!!!! Trzymaj się...
Kibicuję Wam ze wszystkich sił dziękując Bogu że moja dwójka zdrowa...
Jestem z innego wątku ale ostatnio i tu bo miałam przyjemność coś tam wysłać jednej z Was..codzień zaglądam do Was, myślę o Was i modlę się za Was
Jak mała daje radę?
Chyba będę pierwsza - to dziś jak pamiętam - Twoja Zośka ma 1-sze urodzinki :-)
ZOSIU kochanie, nawet nie wiesz ile "ciotek pociotek' trzyma za Ciebie kciuki. Walcz, kochanie, błagam Cię, walcz dla siebie, dla swojej mamusi, walcz dla nas. i żeby tych kolejnych "urodzinkowych życzeń" było w Twoim życiu conajmniej kilkadziesiąt 100 LAT MALEŃKA!!!!! Trzymaj się...
Tygrysek1985
Zosieńko nasza Kochana STO LAT, dużo ZDRÓWKA, i MAŁO CIERPIEŃ, i DUŻO UŚMIECHU mimo wszystko. KOCHAMY CIĘ :-)
*J*U*L*K*A*
Mama dwóch łobuzów:)
100 LAT Zosieńko i WALCZ bo my wszyscy jesteśmy z Tobą i przez najbliższe 100 LAT chcemy składac ci życzonka
Mrozik,mozesz wysłać, ja wszystkim podaje adres moich rodziców, bo mieszkają blisko nas, a mynawet kluczyka do skrzynki nie mamy bo wynajmujemy mieszkanie.
Teraz nie mam jak robić tej biżuterii, a szkoda bo to zawsze była jakas dodatkowa kasa, taka moja praca... Jak tylko coś mi sie uda zrobić to wrzuce zdjęcia i podam link.
Zosi wyniki zaczynaja spadać... Wczoraj w nocy wymiotowała bo miała silniejszą chemię, już pokasłuje, ma odruchy wymotne, pewnie śluzówki zaczynają być podrażnione od leczenia... Bardzo mało je... Doktor dziś mówiła że wątroba i nerki jeszcze w pożadku ale karmienie pozajelitowe to kwestia kilku dni... Boję się...
Teraz nie mam jak robić tej biżuterii, a szkoda bo to zawsze była jakas dodatkowa kasa, taka moja praca... Jak tylko coś mi sie uda zrobić to wrzuce zdjęcia i podam link.
Zosi wyniki zaczynaja spadać... Wczoraj w nocy wymiotowała bo miała silniejszą chemię, już pokasłuje, ma odruchy wymotne, pewnie śluzówki zaczynają być podrażnione od leczenia... Bardzo mało je... Doktor dziś mówiła że wątroba i nerki jeszcze w pożadku ale karmienie pozajelitowe to kwestia kilku dni... Boję się...
reklama
Podziel się: