reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NUROBLASTOMA- złośliwy nowotwór mojej córeczki

Dziewczynki, trzymajcie się dzielnie!!!

Jeny, jakie to ciężkie, że taki maluszek tyle musi przejść.

reklama
Judysiu módl się módl... nie wiem czy czytałaś historię uzdrowienia małej Glorii przez Jana Pawła II- dla mnie to istny Cud...

Judysiu każdego dnia zaglądam na Wasz wątek by myślami być z Twoją córką walczącą z rakiem. Gdzie leczycie się we Wro? Ja byłam na hema na Grabiszyńskiej...
Kibicuję Wam ze wszystkich sił dziękując Bogu że moja dwójka zdrowa...
Jestem z innego wątku ale ostatnio i tu bo miałam przyjemność coś tam wysłać jednej z Was..codzień zaglądam do Was, myślę o Was i modlę się za Was
Jak mała daje radę?
Chyba będę pierwsza - to dziś jak pamiętam - Twoja Zośka ma 1-sze urodzinki :-):-D
ZOSIU kochanie, nawet nie wiesz ile "ciotek pociotek' trzyma za Ciebie kciuki. Walcz, kochanie, błagam Cię, walcz dla siebie, dla swojej mamusi, walcz dla nas. i żeby tych kolejnych "urodzinkowych życzeń" było w Twoim życiu conajmniej kilkadziesiąt :tak: 100 LAT MALEŃKA!!!!! Trzymaj się...

Zosieńko nasza Kochana STO LAT, dużo ZDRÓWKA, i MAŁO CIERPIEŃ, i DUŻO UŚMIECHU mimo wszystko. KOCHAMY CIĘ :-)

100 LAT Zosieńko i WALCZ bo my wszyscy jesteśmy z Tobą i przez najbliższe 100 LAT chcemy składac ci życzonka :tak:

Dziękujemybardzo za pamięć i te śliczne życzenia:-)
Zosia jeszcze dzielnie się trzyma, wyniki ma jeszcze w normie ale pogorszenie to kwestia czasu...
Lezymy na Bojwida.

My równiez życzymy ci Zosiu szybkiego powrotu do zdrówka. O resztę rodzice juz zadbają :)
Judysia - można już wysyłac ta biedroneczkę? Będzie miał kto odebrac, czy czekac az wrócicie?
Robisz jeszcze biżuterię czy na razie przerwa?

Mrozik,mozesz wysłać, ja wszystkim podaje adres moich rodziców, bo mieszkają blisko nas, a mynawet kluczyka do skrzynki nie mamy bo wynajmujemy mieszkanie.
Teraz nie mam jak robić tej biżuterii, a szkoda bo to zawsze była jakas dodatkowa kasa, taka moja praca... Jak tylko coś mi sie uda zrobić to wrzuce zdjęcia i podam link.
Zosi wyniki zaczynaja spadać... Wczoraj w nocy wymiotowała bo miała silniejszą chemię, już pokasłuje, ma odruchy wymotne, pewnie śluzówki zaczynają być podrażnione od leczenia... Bardzo mało je... Doktor dziś mówiła że wątroba i nerki jeszcze w pożadku ale karmienie pozajelitowe to kwestia kilku dni... Boję się...

reklama
Do góry