reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NUROBLASTOMA- złośliwy nowotwór mojej córeczki

Dzięki za slowa otuchy.
Noc Zosia przespała bo dostała Tramal przeciwóbowo, ranowstała tylko na godzinkę, płakała,umyłam ją i zasnęła dalej, a od wczoraj zjadła tylko 30ml mleka

reklama
Judysiu,modlitwą jestem z Wami.
Trzymam ogromne kciuki za Zosieńkę.Musi być dobrze.

Judyta - ile dni jeszcze takich koszmarnych was czeka , jak długo będzie działała chemia ? Ile musicie być w tej sterylnej sali po przeszczepie ? Dobrze że mąż jedzie we dwoje będzie wam łatwiej , bo chociaż odpoczniesz chwilkę

Siedze i łzy leca same, gardło mam ściśnięte...
Niech to się jak najszybciej DOBRZE skończy. Niech już Zosinka wyzdrowieje!!!
Tulam was wirtualnie

Judysia, trzymam kciuki i myślę o Was. Cholernie ciężko Ci kobieto, a mała musi się tyle nacierpieć :( Przelew poszedł.

Zosia ok godzinę temu dostała autoprzeszczep, była mega przestraszona, tyle lekarzy w fartuchach, maskach i czepkach... Zasikała, zakupciałai zwymiotowala na wszystko z wrażenia ale i od leków. Jutro ma być gość specjalny u nas w szpitalu ale nie mogę chyba o tym mówić.
Niewiarygodneile osóbna pomaga na różne sposoby:-) To bardzo mile:-)Nie jesteśmy sami z tym wszystkim...
Teraz malutka spi, nawet mleko zjadła z tego wszystkiego.
Zosia niebawem będzie w fundacji "Mam serce"

reklama
Judysia - to trzymamy kciuki żeby było coraz lepiej. Fajnie z tym gosciem specjalnym :)

Do góry