reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

NUROBLASTOMA- złośliwy nowotwór mojej córeczki

reklama
Judytko - tak się cieszę, że tu zaglądasz.. Nie da się o Zosi zapomnieć, zbyt wiele dobrego w nasze życie wniosła i wierzę, że nadal będzie wnosić. Siły i miłości dla Was!!

Judytko chociaz nie poznałam Was osobiscie stalyscie sie bardzo bliskie mojemu sercu,zarowno Ty jak i Zosienka - szczęsliwy teraz i beztroski Aniołek - jestescie i bedziecie w moich modlitwach! Duzo sily Kochana,trzymaj sie...

Judysiu nigdy nie zapomnimy o naszej-Twojej małej bohaterce, która zjednoczyła tylu ludzi... a Ty jesteś najdzielniejszą kobietą jaką miałam zaszczyt poznać...szkoda że tylko on-line...najszczersze wyrazy współczucia...

Judyta, Marek siły siły i siły. Nie płaczemi nie płaczmy bo Zosia patrzy się na nas a my nie chcemy żeby była smutna. I wierzymy w to, że bawi sie teraz malutki Aniołeczek na chmurkach i jest radosna. Zmienila nasze życie na zawsze. Modlimy się za Nią i za Was.

Judysiu - kochana czytam w kółko Twoje słowa, a łzy do oczu napływają, ale nie popłyną, już nie, gdy tylko w niebo będę patrzeć i mrugać do mojego Aniołka to mrugnę i do Zosi. Na zawsze Twoja Córcia w moim sercu miejsce sobie zagrzała.

Wam życzę siły i spokoju ducha.

Wśród Aniołkowych Mam chodzi taka opowiastka, że gdy mama owa płacze Aniołkowi zatracają się skrzydełka i jest nieszczęśliwy, więc tak jak piszesz nie płaczmy, bo przecież Zosia musi mieć piękne skrzydełka. Wiem, że siedząc sobie na chmurce będzie pokazywać innym Aniołkom jaka Jej Mama jest wspaniała, dzielna i mądra. Będzie/jest na pewno dumna tam na górze z Ciebie i z Marka.

Judysiu- niebo dzisiaj płakało, ale Twoje Słoneczko jest szczęśliwe i patrzy z góry na Was pełne dumy, że ma takich wspaniałych rodziców... serce rośnie, a Zosia, Wy i Wasza historia w nim zostanie.

Judytko Zosienka na zawsze bedzie w naszych sercach i modlitwach. Nie zapomnimy o Niej nogdy!

A Ty jestes wzorem do nasladowania, taka dzielna, silna i madra...Za Ciebie, za Marka takze bedziemy sie modlic. Duzo sily dla Was kochani!

Judysiu powtórzę to po raz kolejny i zawsze będę powtarzać: jesteś najdzielniejszą osobą jaką znam!!! Zosia na zawsze pozostanie w sercu każdej z nas, ona zawsze będzie tu z nami! Nie ma chwili abyśmy o niej myślały. Jeśli tylko będziesz nas potrzebować to wiesz gdzie nas znaleźć, zawsze będziemy czekać na ciebie!!!!!

reklama
Judytko, Zosienka juz na zawsze bedzie NASZA... W modlitwach, we wspomnieniach.
Przytulam Ciebie i Tatusia naszej Iskierki z calych sil...
Jestescie wspanialymi Ludzmi.

Do góry