reklama
wiktoria12
Mama i żona :)
Wiktoria Ty nadal slomiana wdowa?
Chwilowo nie słomianka ale pewnie juz nie długo znowu bede
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Wpadam wieczorkiem zagladnac co u Was! U mnie pelen relaks...cisza piwko ;-) bezalkoholowe i BB
Maja z tego co pisala mi Sabina to w tej chwili odzial polozniczy Medikoru zamkneli bo sanepid cos tam wypatrzyl i zostaje tylko szpital polozniczy. Ja w nim 2 razy rodzilam i jest ok! Wanna, prysznic, pilki, porod z tatusiem za darmo. Jeden minus nie ma zoo
Wiktoria maz w domu bo zima, czy znalazl prace blizej domu?
Pozdrawiam!
Maja z tego co pisala mi Sabina to w tej chwili odzial polozniczy Medikoru zamkneli bo sanepid cos tam wypatrzyl i zostaje tylko szpital polozniczy. Ja w nim 2 razy rodzilam i jest ok! Wanna, prysznic, pilki, porod z tatusiem za darmo. Jeden minus nie ma zoo
Pozdrawiam!
zuzkus dziekuje za info;-) ja chciałam rodzic w medikorze bo moj lekarz dr. mazgaj ma tam dyzury non stop..... ale dzisiaj mam wizyte to go zapytam czy do lipca jest szansa zeby otworzyli oddział;-)
pozdrowienia dla wszystkich mam małopolanek;-):-)
pozdrowienia dla wszystkich mam małopolanek;-):-)
Sylcia 31
Mama Olki i Wiki
Hej miłego dnia
Ja czytałam że w Medikorze remont jest
Ja czytałam że w Medikorze remont jest
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Sylwia remont pewno jest zeby dostosowac sie do sanepidowskich wymogow
Pozdrawiam wieczornie!
Pozdrawiam wieczornie!
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
dzień doberek moje drogie;-)
kurde wieki mnie znów nie było... pisałam Zuzi ostatnio że przyzwyczajona jestem do zamkniętych a zapominam o otwartych :-( buuu
co do medikoru to przerąbane:-( jestem załamana neistety...:-( jak mam być szczera to nie sądzę że będą go remontować wogóle... bo lepiej tą kase włożyć w budynek który stoi na kilińskiego... no ale nie wiem... moje zdanie po rozmowach z różnymi;-)
Maja no i co Ci Mazgaj powiedział...??
ja Wam powiem żę obie ciaże chodziłam do Pawlakowej i w życiu bym jej nei zmieniła... jest super!...a tu taki zonk na sam koneic ciaży...;/
jeszcze do tego młody jest ułożony pośladkowowo wieć cesarka mi grozi co mnie wnerwia na maxa....
ja przy pierwszym proodzie nie byłam ani cięta ani nie pękłam i ostatnio miałam rozmowe z połozna ze szpitala i była w wielkim szoku jak to mozliwe!!;/ wiec wiem już jak tam podchodza byuuu:-( ciach i już:-( a w medikorze dbają i robią wszystko zęby nie ciać:-(
no cóż życie...;/
wpaden później to poodpisuje:-0
kurde wieki mnie znów nie było... pisałam Zuzi ostatnio że przyzwyczajona jestem do zamkniętych a zapominam o otwartych :-( buuu
co do medikoru to przerąbane:-( jestem załamana neistety...:-( jak mam być szczera to nie sądzę że będą go remontować wogóle... bo lepiej tą kase włożyć w budynek który stoi na kilińskiego... no ale nie wiem... moje zdanie po rozmowach z różnymi;-)
Maja no i co Ci Mazgaj powiedział...??
ja Wam powiem żę obie ciaże chodziłam do Pawlakowej i w życiu bym jej nei zmieniła... jest super!...a tu taki zonk na sam koneic ciaży...;/
jeszcze do tego młody jest ułożony pośladkowowo wieć cesarka mi grozi co mnie wnerwia na maxa....
ja przy pierwszym proodzie nie byłam ani cięta ani nie pękłam i ostatnio miałam rozmowe z połozna ze szpitala i była w wielkim szoku jak to mozliwe!!;/ wiec wiem już jak tam podchodza byuuu:-( ciach i już:-( a w medikorze dbają i robią wszystko zęby nie ciać:-(
no cóż życie...;/
wpaden później to poodpisuje:-0
wiktoria12
Mama i żona :)
Jest na etapie szukania pracy ale też zagranicą poprostu dzwoni po firmach ale nie ma narazie pracyWpadam wieczorkiem zagladnac co u Was! U mnie pelen relaks...cisza piwko ;-) bezalkoholowe i BB
Pozdrawiam!
Witam u nas słoneczko pieknie swieci dzieci sie na chwilke pobawiły i pójdziemy na dół zaglądnąc co dziadki robią a później na polko pójdziemy
AgaS-78
Fanka BB :)
Witam dziewczyny i pozdrawiam))
U nas wkoncu dotarla Wasza brzydka pogoda, mam nadzieje jednak ze mrozy nie przyjda
ja jakos nie mam czasu i ochoty ostatnio na necie siedziec, co prawda prace musze zrobic ale z reszta jest trudno.
Trzymajcie sie bede Was czytac:-)
U nas wkoncu dotarla Wasza brzydka pogoda, mam nadzieje jednak ze mrozy nie przyjda
ja jakos nie mam czasu i ochoty ostatnio na necie siedziec, co prawda prace musze zrobic ale z reszta jest trudno.
Trzymajcie sie bede Was czytac:-)
reklama