reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Sącz i okolice

reklama
Wpadam wieczorkiem zagladnac co u Was! U mnie pelen relaks...cisza piwko ;-) bezalkoholowe i BB

Maja z tego co pisala mi Sabina to w tej chwili odzial polozniczy Medikoru zamkneli bo sanepid cos tam wypatrzyl i zostaje tylko szpital polozniczy. Ja w nim 2 razy rodzilam i jest ok! Wanna, prysznic, pilki, porod z tatusiem za darmo. Jeden minus nie ma zoo
Wiktoria maz w domu bo zima, czy znalazl prace blizej domu?

Pozdrawiam!

zuzkus dziekuje za info;-):tak: ja chciałam rodzic w medikorze bo moj lekarz dr. mazgaj ma tam dyzury non stop..... ale dzisiaj mam wizyte to go zapytam czy do lipca jest szansa zeby otworzyli oddział;-)
pozdrowienia dla wszystkich mam małopolanek;-):-)

dzień doberek moje drogie;-)

kurde wieki mnie znów nie było... pisałam Zuzi ostatnio że przyzwyczajona jestem do zamkniętych a zapominam o otwartych :-( buuu

co do medikoru to przerąbane:-( jestem załamana neistety...:-( jak mam być szczera to nie sądzę że będą go remontować wogóle... bo lepiej tą kase włożyć w budynek który stoi na kilińskiego... no ale nie wiem... moje zdanie po rozmowach z różnymi;-)

Maja no i co Ci Mazgaj powiedział...??

ja Wam powiem żę obie ciaże chodziłam do Pawlakowej i w życiu bym jej nei zmieniła... jest super!...a tu taki zonk na sam koneic ciaży...;/
jeszcze do tego młody jest ułożony pośladkowowo wieć cesarka mi grozi co mnie wnerwia na maxa....

ja przy pierwszym proodzie nie byłam ani cięta ani nie pękłam i ostatnio miałam rozmowe z połozna ze szpitala i była w wielkim szoku jak to mozliwe!!;/ wiec wiem już jak tam podchodza byuuu:-( ciach i już:-( a w medikorze dbają i robią wszystko zęby nie ciać:-(

no cóż życie...;/
wpaden później to poodpisuje:-0

Wpadam wieczorkiem zagladnac co u Was! U mnie pelen relaks...cisza piwko ;-) bezalkoholowe i BB

Maja z tego co pisala mi Sabina to w tej chwili odzial polozniczy Medikoru zamkneli bo sanepid cos tam wypatrzyl i zostaje tylko szpital polozniczy. Ja w nim 2 razy rodzilam i jest ok! Wanna, prysznic, pilki, porod z tatusiem za darmo. Jeden minus nie ma zoo
Wiktoria maz w domu bo zima, czy znalazl prace blizej domu?

Pozdrawiam!
Jest na etapie szukania pracy ale też zagranicą poprostu dzwoni po firmach ale nie ma narazie pracy

Witam u nas słoneczko pieknie swieci dzieci sie na chwilke pobawiły i pójdziemy na dół zaglądnąc co dziadki robią a później na polko pójdziemy

Witam dziewczyny i pozdrawiam:)))
U nas wkoncu dotarla Wasza brzydka pogoda, mam nadzieje jednak ze mrozy nie przyjda:no:
ja jakos nie mam czasu i ochoty ostatnio na necie siedziec, co prawda prace musze zrobic ale z reszta jest trudno.
Trzymajcie sie bede Was czytac:-)

reklama
Cześć dziewczyny!!!
i znowu sypie czy ta wiosna w końcu do nas zawita?
Co do porodów to ja rodziłam w Krynicy i jestem bardzo zadowolona.W prawdzie to mały szpital ale jest tam bardzo rodzinnie.
pozdrawiam ciepło

Do góry