reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

Witam i ja po weekendowo :-)

no to się przywitałam a teraz zmykam trochę popracować - już mi się siedzenie w domu znudziło, nadrobiłam wszelkie zaległości, pozałatwiałam zaległe sprawy i mi się nudzić zaczyna więc trochę pracuje - zlecenia są więc je biorę i dzięki temu czas mi leci i dodatkowa kasa na prezenty świąteczne będzie.

pozdrawiam i będę po południu albo całkiem wieczorem

EDIT: Pola witaj ! napisz coś więcej o sobie i zaglądaj do nas częściej

reklama
WITAM !!!
Aga ja najczęściej jestem na BB wieczorem tak o 21.00 aż do 0.00:tak::szok::cool2: polskiego czasu

A WIEC JEST TO MNIEJ WIECEJ KIEDY MOJA MALA IDZIE SPAC I TEZ TROCHE SIEDZE WTEDY PRZY KOMPIE.(oj zeby te popoludniowe drzemki byly jak najdluzej) Powinnysmy sie za tem kiedys spotkac.
Witam Cie- Pola99 :-):-):-)...
Zuskus z skad pochodzi dokladnie Twoj maz???
bo ja z takiem malej miescowosci Polrzeczki z polskimi znakami-:sorry:nie mam ich...
A obecnie mieszkam u meza kolo Tymbarku-Zawadka-tam mamy swoj domek...
Moja mala dzisiaj juz troche lepiej sie ma ,ale wczoraj myslalam ze pojade z nia na szpital.
W kazdym razie dmuchajac na zimne pewno pojade zeby ja skontrolowali na wizyte do domowego.
oki zmykam na chwilke zajac sie mala- no i mam troche pracy na necie.
bay

Witam wieczorową porą:-) Mąż przez tydzień tak dzieci rozpieścił że jeszcze nie śpią:szok::crazy: Ciekawe jak ja ich jutro dobudzę:eek::confused2:

Aga mój mąż pochodzi ze Słupi koło Jodłownika. A z Półrzeczek koleżanka ze mną do klasy chodziła...Albina, z opisę widzę 2 lata starsza od Ciebie.
A w Tymbarku sporo rodziny mam:tak: i chrześniaczkę

Pozdrawiam wszystkie!:-)

mąż przez tydzień tak dzieci rozpieścił że jeszcze nie śpią:szok::crazy: Ciekawe jak ja ich jutro dobudzę:eek::confused2:

aga mój mąż pochodzi ze słupi koło jodłownika. A z półrzeczek koleżanka ze mną do klasy chodziła...albina, z opisę widzę 2 lata starsza od ciebie.
A w tymbarku sporo rodziny mam....
To juz blizej do Zawadki- jaki ten swiat maly. Albina Przybytek?
To chyba jedyna Albina na Polrzeczkach- ja chodzilam do klasy z jej siostra. A do jakiej szkoly chodzilas??
Wiesz tak to bywa z tymi naszymi mezami- oni lubia rozpieszczac a pozniej wychodzic i zostawic nas z tym problemem same:)))))

Ostatnia edycja:
Tak ta Albina:tak: Chodziłyśmy razem do liceum handlowego w Limanowej na Piłsudskiego.
A mojego męża na codzień nie ma jest tylko w weekendy, więc on dzieci nie krzyczy, nie karze...co się będzie narażał...od tego jest mamusia

Witam i ja z poranną kawką
images

Krzyś już w przedszkolu a Ania i Maciej śpi...nooo ale jak się chodzi spać o 23.00:crazy: Anię zaraz budzę, no a mały niech sobie jeszcze pośpi.

Pozdrawiam i niech Was choroby omijają i słoneczko świeci.
Bo u mnie leje i gardło mnie boli. O tym że Maciej od tygodnia na inhalacjach...znowu...to już nawet nie piszę
images

ooooooooooooo kawa tego mi trzeba :-):tak:
Młody obudził mnie o 5 wyspany i chętny do zabawy :szok: no ale w sumie nie mam się co dziwić wczoraj położyłam go o 19 spać - normalnie chodzi spać między 20 a 21:30 i wtedy śpi do 7.

Zuza no to Ci dzieciaki wczoraj poszalały ;-) - tak codziennie chodzą spać o 23 :shocked2:
W NS też leje , ale za to ciepło jest :-) - ile stopni to nie wiem, bo Młody ostatnio włożył rękę przez uchylone okno i wyrwał termometr - mąż już tydzień go przykleja a właściwie tydzień kupuje taśmę dwustronną ;-)
W weekend zapowiadają nawet 17 stopni ciepła :shocked2::-) - no ciekawe czy się prognoza sprawdzi - mama moja właśnie dzwoniła, żebyśmy przywieźli jej Antka na weekend - tak więc znowu będzie chata wolna :tak::-)
A w czwartek chyba jedziemy na kontrolę do Krakowa - w sumie to na usg i po wyniki histopatologiczne wyciętego wraku jąderka - najważniejsze że ranki się super goją.

Pozdrawiam i zmykam ogarnąć mieszkanie - bo Młody za nim poszedł do przedszkola zrobił niezły sajgon ;-)

Normalnie to moje dzieciaki to chodza spac kolo 21.00 ale jak tatus byl to pozwalal dluzej bajki ogladac i oto skutki:crazy: ja ich w tym tygodniu ureguluje a w przyslym znowu m jest i bedzie to samo:confused2:

cześć mamuśki :))
melduje się jeszcze w dwupaku :))
pogoda nie srzyja spacerom i ja głównie cały dzień spędzam w łóżku :))
korzystam z ostatnich chwil wolności, bo jak tak was czytam to ja bym do 23 nie wytrzymała a co dopiero takie dzieciaczki :))

reklama
Dzien dobry z pracy

czas na kawke, Zuzkus narobila smaka :)

Witam nowe mamy :-)

Zuza u nas tez inhalator non stop w uzyciu, Julka skonczyla , zaczyna Domisia

Justa ale wam dobrze z babcią :), nasza opiekuje sie cały dzień małą, wiec jak wieczór przychodzi albo weekend to niestety ;) nie bardzo chca zostawać

Idę pogrzebać w necie za prezentami na Mikołaja, brak mi pomysłu
Miłego dnia :)

Do góry