reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

Hej!
Jeszcze przyszły tydzień będę miała zalatany więc musicie mi wybaczyć.
Pozdrawiam wszystkie!!!

weekend01c.gif

reklama
Hejka Laseczki:)

Dzieki Bogu ze tak malo "produkujecie" bo nadrobilam 2 miesiace w ciagu 10 minut:)

U nas leci, dzieci rosna, lato juz tuz, tuz...

Ostanio zmagalismy sie z zaladkowka -to u starszego,a na ostatniej wizycie w poradnii okazalo sie ze mlodszy synek slabo trzyma glowke i przyjmuje nieprawidlowa pozycje na brzuszku i zapewne bedzie musial miec rehabilitacje.
Jesem umowiona dopiero na 8 lipca i do tego czasu chyba padne ze stresu -zawsze cos musi sie spieprzyc... Zreszta pewnie same to znacie...

Gdzie jeszcze oprocz wisnioweickiego jest rehabilitacja niemowlat? Macie jakies namiary? A jeszcze jedno pytanko: jest w saczu jakis dzieciecy okulista? Czy tez niemowlea uczeszczaja rowniez do tego "doroslego"??

Ech.... czasem mam juz wszystkiego dosc..

emcia wiem ze spoznione ale skladam gratulacje z okazji urodzenia dziecka:) Hihi, ale sie obudzilam, co?;)

dziewczyny co polecacie na wakacyjne wekeendy z dziecmi? mam na mysli z malymi dziecmi na wozkach np?

Sle pozrowienia i postaram sie zagladac co jakis czas.
pa

Monia elo:-)

dużo zdróweczka dla dzieci życzę!:-)
a co do okulisty siostra mojego kumpla jest okulistą dzieciecym także mogę Ci też załatwić telefon:-) tyle że na prywatną wizytę...

a jeszcze co do rehabilitacji...do jakiej lekarki chodzisz?mój kapik też ponoć zła postawe przybierał itp itd... ja to aż w prokocimiu wylądowałam na kontroli bo tak mi nagadali..oczywiscie jak sie okazało w krakowie lekarz powiedział że żadnej wady nie ma że wsio jest ok...także jak mam radzić skocz sobie do jakiegoś innego lekarza tak dla konsultacji:-) ale takiego bezstronnego;-) bo niektórzy mają umowę z przychodnią własnie na wiśniowieckiego i wysyłają tam specjalnie dzieci...i powiem Ci że nawet jurkiewiczowa mi powiedziała ze nawet z tego robi się biznes!...:-(

takze daj znać co potrzebujesz:-) jak coś mogę Ci też załatwić jakiś wcześniejszy termin do lekarki na wiśniowieckiego:-) bo moja znajoma tu pracuje:-) no ale to pisz na gg...
moje gg jak coś: 2838774

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam wszystkie sądeczanki i życzę udanych wakacji bo teraz pewno będę rzadziej zaglądać, bo mam nadzieję jeżdzić w tygodniu do rodziców do Limanowej. Męża i tak w tygodniu nie ma a ja odpocznę a dziadki wnukami się nacieszą:-D;-)
A na weekend do domku mężem się nacieszyć:-p i w poniedziałki spowrotem do rodziców

sabinko dzieki za odpowiedz. Na wisniowieckiego skierowala mnie babka z poradnii wad i rozwoju przy szpitalu. Teraz widze sama ze maly lepiej trzyam glowke i bylabym sklonna zrezygnowac z wizyty u rehabilitanta ale bede spokojniejsza jak skonsultje to ze specjalista.
A co sadzisz o tamtejszych lekarzach? Polecasz? Sa godni zaufania?
Mam nadzieje ze pracuja tam specjalisci przez duze "S" i diagnoza bedzie wlasciwa.
Cholercia, tak wlasciwie to "z glupa" zaczelismy chodzic do tej poradnii, bo moj maly urodzil sie 3 tygodnie wczesniej i mial jakis zastoj na nerce, ktory okazal sie nie byc zastojem....co wyszlo dopiero przy 3 usg brzuszka.... (ciekawe ze przez 2 pierwsze usg lekarze nie potrafli nic stwierdzic...), no i tak eraz chodzimy tam na wizyty co miesiac i przy kazdej wizycie lekarka swierdza "nowe dolegliwosci". Niby mam do niej zaufanie, bo jakby nie bylo jest ordynatorem oddzialu neonatologii i intensywnej terapii noworodkow w szpitalu.

Co do okulistki to bardzo chetnie skorzystam z uslug znajomej ale na razie jeszcze zaczekam troche, bo tez nie wiem czy jest sens robic panike -maly jedno oczko czasem owiera mniej niz drugie - nie zawsze i nieznaczaco-wiec jeszcze sie wstrzymam.

Dzieki bardzo za pomoc.

Zycze wszystkim udanych wakacji:) pozdrawiam

witam i ja
mam dzisiaj luz więc o forum sobie przypomniałam - rzadko wpadam bo zapracowana jestem ale za dwa tygodnie idę na urlop - niestety nigdzie nie wyjeżdżamy bo urlop z mężem musimy wziąć osobno bo przedszkole w sierpniu nie czynne i najpierw ja idę na ponad dwutygodniowy urlop a potem mąż
i tak się zastanawiam co ja będę robić z moim trzylatkiem przez dwa tygodnie w mieście :szok: kurcze właśnie sobie uświadomiłam że ja dłużej niż weekend z dzieckiem nie przebywałam - weekend dziecku łatwiej zorganizować zawsze aktywnie spędzamy sami lub z rodziną czy znajomymi i Młody nigdy się nie nudzi no a w tygodniu to po pracy i przedszkolu mamy i tak mało czasu więc zabawa nawet w domu z rodzicami dziecku radość sprawia
tak więc coś czuję ze oszaleje z nudów Antek i ja - no chyba że coś wymyślę i jakoś dziecku dzień organizować będę

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry