reklama
sabina_p
Mamusia Kapiczka i Tymka
Bry:-)
kurde co do wózków to co za róznica jaki kto ma wózek! ja jeśli już widzę to jeśli ktoś ma taki sam jak my:-)
tak samo było jak w ciaży byłam same baby w ciąży:-) a teraz wogóle;-) hehe
Aldonka dzięki;-) ło matko tyle godzin sie czeka! i to prywatnie! przecież to nienormalne! a co do golik to matka mojego kumpla z LO :-)
Marta elo:-) przygarniemy:-)
Zuzia juz lepiej teraz sie jeźdz po mieście! najgorzej na helenie! jakie tam teraz korki! to masakra!
kurde co do wózków to co za róznica jaki kto ma wózek! ja jeśli już widzę to jeśli ktoś ma taki sam jak my:-)
tak samo było jak w ciaży byłam same baby w ciąży:-) a teraz wogóle;-) hehe
Aldonka dzięki;-) ło matko tyle godzin sie czeka! i to prywatnie! przecież to nienormalne! a co do golik to matka mojego kumpla z LO :-)
Marta elo:-) przygarniemy:-)
Zuzia juz lepiej teraz sie jeźdz po mieście! najgorzej na helenie! jakie tam teraz korki! to masakra!
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Witajcie wieczorową porą!
Przez korki przebrnęłam i wróciłam;-)
Ja chodzę do Kwaśniewskiej, Golikową znam...ale to czekanie. Co do Kwaśniewskiej to rżnie wielką panią ale jeśli chodzi jako lekarz to ja osobiście nie miałam zastrzeżeń. Krzyś ok dalej zyrtex i wzmacniająco miesiąc singular, Maciej oczywiście szmery w oskrzelach i ropne zatoki więc antybiotyk, inhalacje, oklepywanie i za tydzień do kontroli. Co do wysypki to stwierdziła że to kontaktówka kazała zmienić proszek do prania i dała mi maść na receptę wiem że dobra bo miałam ją już przy Krzyśku no i bez sterydów. Zobaczymy mam nadzieję że pomoże albo przynajmniej będę wiedziała ba co leczyć
Pozdrawiam!
Przez korki przebrnęłam i wróciłam;-)
Ja chodzę do Kwaśniewskiej, Golikową znam...ale to czekanie. Co do Kwaśniewskiej to rżnie wielką panią ale jeśli chodzi jako lekarz to ja osobiście nie miałam zastrzeżeń. Krzyś ok dalej zyrtex i wzmacniająco miesiąc singular, Maciej oczywiście szmery w oskrzelach i ropne zatoki więc antybiotyk, inhalacje, oklepywanie i za tydzień do kontroli. Co do wysypki to stwierdziła że to kontaktówka kazała zmienić proszek do prania i dała mi maść na receptę wiem że dobra bo miałam ją już przy Krzyśku no i bez sterydów. Zobaczymy mam nadzieję że pomoże albo przynajmniej będę wiedziała ba co leczyć
Pozdrawiam!
monika3
Mama Amelki i Filipka
. Co do wysypki to stwierdziła że to kontaktówka kazała zmienić proszek do prania i dała mi maść na receptę
Bry ! :-)
Zuzkus...już kiedys rozmawiałyśmy o tej Kwaśniewskiej, ale u mnie wyszło tak że wylądowałyśmy z Amelią u Janopulos -- średnio zadowolona jestem....Mała od stycznia do kwietnia była na diecie bezmlecznej (Bebilon Pepti, zero jogurtów, serków żóltych i topionych, śmietany, margaryna bezmleczna, ograniczone czekoladki) i efekty tej diety były marne....Z polecenia pani dr zaczęłyśmy prowokacje....
I teraz nie wiem czy to skutki prowokowania czy coś innego ale Amelka ma czerwone placki pod kolankami a na prawej rączce wyskoczyła taka wysypka-kaszka, najpierw czerwona a teraz zbladła i czuć ją tylko przy dotyku....
Zastanawiam się nad zmianą proszku właśnie.........i alergologa !
Pozdrawiam Sądeczanki stare i nowe
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Witam z rana!
my przymusowo znowu w domu siedzimy, mialo lać a tu niebieskie niebo...w tym moim ogrodku to nic w tym roku nie wyrosnie
pozdrawiam
my przymusowo znowu w domu siedzimy, mialo lać a tu niebieskie niebo...w tym moim ogrodku to nic w tym roku nie wyrosnie
pozdrawiam
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
Kurcze pochmurno, duszno a lać nie chce wrrrr
reklama