reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

:) czesc
i po sloneczku :-(

Zuskus do kogo jezdzisz?
my z Julka do dr Golik, wszystko ok ale strasznie dluugo czeka sie w kolejce, nie ma zapisow na godziny i czasem nawet 5-6 godzin czekamy w poczekalni :baffled:

milego dnia

reklama
Bry:-)
kurde co do wózków to co za róznica jaki kto ma wózek! ja jeśli już widzę to jeśli ktoś ma taki sam jak my:-)
tak samo było jak w ciaży byłam same baby w ciąży:-) a teraz wogóle;-) hehe

Aldonka dzięki;-) ło matko tyle godzin sie czeka! i to prywatnie! przecież to nienormalne! a co do golik to matka mojego kumpla z LO :-)
Marta elo:-) przygarniemy:-)
Zuzia juz lepiej teraz sie jeźdz po mieście! najgorzej na helenie! jakie tam teraz korki! to masakra!

Hej
Dzieki za przygarniecie:-D:-D:-D
Czy sa tu jakies mamy z Heleny???
Mam nadzieje, ze do mojego powrotu polataja jakos te drogi, no i most sie nie zawali.

Witajcie wieczorową porą!

Przez korki przebrnęłam i wróciłam;-)

Ja chodzę do Kwaśniewskiej, Golikową znam...ale to czekanie. Co do Kwaśniewskiej to rżnie wielką panią ale jeśli chodzi jako lekarz to ja osobiście nie miałam zastrzeżeń. Krzyś ok dalej zyrtex i wzmacniająco miesiąc singular, Maciej oczywiście szmery w oskrzelach i ropne zatoki więc antybiotyk, inhalacje, oklepywanie i za tydzień do kontroli. Co do wysypki to stwierdziła że to kontaktówka kazała zmienić proszek do prania i dała mi maść na receptę wiem że dobra bo miałam ją już przy Krzyśku no i bez sterydów. Zobaczymy mam nadzieję że pomoże albo przynajmniej będę wiedziała ba co leczyć

Pozdrawiam!

. Co do wysypki to stwierdziła że to kontaktówka kazała zmienić proszek do prania i dała mi maść na receptę

Bry ! :-)

Zuzkus...już kiedys rozmawiałyśmy o tej Kwaśniewskiej, ale u mnie wyszło tak że wylądowałyśmy z Amelią u Janopulos -- średnio zadowolona jestem....Mała od stycznia do kwietnia była na diecie bezmlecznej (Bebilon Pepti, zero jogurtów, serków żóltych i topionych, śmietany, margaryna bezmleczna, ograniczone czekoladki) i efekty tej diety były marne....Z polecenia pani dr zaczęłyśmy prowokacje....
I teraz nie wiem czy to skutki prowokowania czy coś innego ale Amelka ma czerwone placki pod kolankami a na prawej rączce wyskoczyła taka wysypka-kaszka, najpierw czerwona a teraz zbladła i czuć ją tylko przy dotyku....

Zastanawiam się nad zmianą proszku właśnie.........i alergologa !

Pozdrawiam Sądeczanki stare i nowe :-p:blink::-D

Witam z rana!

my przymusowo znowu w domu siedzimy, mialo lać a tu niebieskie niebo...w tym moim ogrodku to nic w tym roku nie wyrosnie

pozdrawiam

dobry :)

Zuskus no u mnie też chyba nic, wsadzilismy Julce poziomki i truskawki i chyba nic z tego nie bedzie jak nie popada
:-)
no i mam lenia, nic mi sie nie chce ........

reklama
Do góry