reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Sącz i okolice

Cześć i czołem ;-)

ZUZKUS dobrze ze tego forum moj mąż nie czyta - 5 pran -? wow, sprzatanie i do tego dzieci , jak Ty to robisz szalona kobieto :szok:

Sabinka - my do Bukowiny wybieramy sie teraz w ktorys wolny dzień, też słyszalam ze zabawa przednia

co do skarbówki - nas jeszcze nie wołali - tez odliczenia mamy wiec kto wie, może na kawke ;) zaproszą

Wiktoria - WITAJ!

emcia - hmm ja tam nikomu z zawiścia nie zaglądam do wózka, pewnie ze sie spojrzy, tak jakoś odruchowo, ale z zawiścia? eee jakos sie z tym nie spotkałam :)

Miłego dnia
Pozdrowionka

reklama
Witam kochane! życzę udanego długiego weekendu...który w tym roku jest wyjątkowo krótki:-(

Aldona 5 prań to nic bo w końcu pralka pierze:-D:tak: ale prasowanie:eek::confused2::baffled:

Emcia to fakt Sącz rozkopali z każdej strony

Wiktoria spotkałyśmy się na wątku >słomiane wdowy<

Pozdrawiam wszystkie!:-)

Ostatnia edycja:
Aldonaa bardziej mialam na mysli zerkanie na model wozka, i ocenianie czyj wozek lepszy, ja najczesciej na niedzielnych spacerkach np. pod Argasiem :sorry: spotykam sie z takim zachowaniem kobitek, obgaduja jaki beznadziejny wozek , komentuja i chyba mysla, ze nikt tego nie slyszy...

dzień doberek:_) widzę że ruch sie tu zrobił:-):-);-)

będę wieczorkiem jedziemy do szczawnicy....do homole się przejdziemy:-) no i może na palenice wyjedziemy ale tego jeszcze nie wiem bo nie wiem jak z młdym na krzesełkach;/

a co do bukowiny to Aldonka proszę foteczki:-) młody radocha na całego:-)
http://picasaweb.google.pl/sabinka.pulit/Baseny?authkey=Gv1sRgCMzEmuCmpoCu7gE#

POLECAM!

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczyny!!!
Jestem mama 6miesiecznej Mai. Coprawda mieszkam teraz w Anglii, ale juz niedlugo wracamy do NS. Mam nadzieje, ze poznam nowe mamuski ...przygarniecie:-D???
Pozdrawiam Was serdecznie ;-)

Dzien dobry :)

Emcia ja tam sie nie przejmuję, nie mam wypasionego wózka i pewnie też mnie obgadują, nawet nie zwrocilam na to uwagi
Mi wózek ma sluzyc do jezdzenia, ma byc wygodny dla Miski, lekki dla mnie, szybko ma sie skladac i tyle.
My czesto jezdzimy na wedrowki po gorkach, lasach itd wiec wozek i tak sie nie sprawdza -nawet jakby byl za 3000 :)
a do takich Mamusiek dla ktorych liczy sie za ile ma sie wozek i czy dziecko ma firmowe ciuszki chyba mozna sie tylko głupio usmiechnąć

Sabinka fotki fantastyczne, MAŁY cudny , rzeczywiście woda sprawia mu ogromna radość
My tym razem nie pojechaliśmy - postawiliśmy na wędrówki

MARTA WITAJ
Przygraniamy ;-)

Miłego dnia

reklama
Witajcie po weekendzie! szybko minął!

Jutro jadę z chłopakami do N.Sącza do alergologa-pulmunologa i jak pomyślę o tych remontach:baffled::no::angry:

Pozdrawiam!

PS ja też marką wózka czy ciuszków się nie przejmowałam...a jak gadają niech gadają, mam ważniejsze sprawy na głowie niż przejmować się takimi pierdołami

Do góry