reklama
Zuz-Inka
MAMA NA PEŁNY ETAT
A wiec jestem
Malo mnie ostatnio ale pogoda piekna wiec sadze, sieje itp No i przynajmniej 2 razy w tygodniu jestem w przychodni lekarskiej a to z Ania a to z Krzysiem. W poniedzialek Maciek ma miec testy za tydzien Ania w Krakowie okulista a w miedzyczasie rehabilitacja logopeda czyli standard nie nudze sie
Ania byla dzis na wycieczce szkolnej w Inwalcie Park Miniatur wrocila baaardzo zadowolona. Wprzyszlym tygodniu mam zebranie w szkole o Krzysia ktora klasa jaka pani itp
Pozdrawiam i ide nadrabiac zaleglosci
Malo mnie ostatnio ale pogoda piekna wiec sadze, sieje itp No i przynajmniej 2 razy w tygodniu jestem w przychodni lekarskiej a to z Ania a to z Krzysiem. W poniedzialek Maciek ma miec testy za tydzien Ania w Krakowie okulista a w miedzyczasie rehabilitacja logopeda czyli standard nie nudze sie
Ania byla dzis na wycieczce szkolnej w Inwalcie Park Miniatur wrocila baaardzo zadowolona. Wprzyszlym tygodniu mam zebranie w szkole o Krzysia ktora klasa jaka pani itp
Pozdrawiam i ide nadrabiac zaleglosci
gosiunia:)
Fanka BB :)
gazik ja byłam na długosza, na przeciwko plant i byłam bardzo zadowolona
AgaS-78
Czesc kochane - nie mma jakos czasu tutaj w Polsce zeby zagladnac ale wpadam zeby pozdrowic i powiedziec ze my zdrowi i staramy sie odpoczywac.
Po niedzieli maz juz wraca do stanow wiec bede sama - moze uda mi sie wiecej czasu miec na neta
Pozdrawiam Wszystkie
Po niedzieli maz juz wraca do stanow wiec bede sama - moze uda mi sie wiecej czasu miec na neta
Pozdrawiam Wszystkie
AgaS-78
ojjj jaka pustka
Strach cos nawet pisac- pozdrawiammmmmm!!!!!!!
Strach cos nawet pisac- pozdrawiammmmmm!!!!!!!
AgaS-78
Kochane gdzie jestescie?
AgaS-78
No i dalej pustka wiec pozdrawiam i byle do jesieni to moze tutaj zaczniecie zagladac
reklama
AgaS-78
hej hej jest jeszcze tam ktos????
ciagle was nie ma..........
ciagle was nie ma..........
Ostatnia edycja: