Ceonis
Fanka BB :)
rozumiem... czyli Ty jesteś klepsydra, a on jest wazon <3 ;Dnie powiedziałam, że jest gruby, tylko, że ma większy bebzon
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
rozumiem... czyli Ty jesteś klepsydra, a on jest wazon <3 ;Dnie powiedziałam, że jest gruby, tylko, że ma większy bebzon
no mam nadzieję, że go w końcu z brzuchem wyprzedzęrozumiem... czyli Ty jesteś klepsydra, a on jest wazon <3 ;D
Każdy ptaszek ma swój daszek, a facet bez brzucha słabo się..... Słuchanie, mój ma większy brzuch
po ślubie mu się tak napuchłoKażdy ptaszek ma swój daszek, a facet bez brzucha słabo się..... Słucha
Dobrze ma z Tobąpo ślubie mu się tak napuchło
chyba za dobrzeDobrze ma z Tobą
Sexy były takze jest szansaZrobilam sobie owulaka po pracy i jest blady jak dupa starego. Wiec analizujac moja owulakowa historie pik mogl byc przedwczoraj. Czylo dziś owu, wszystko idealnie. Szkoda, ze milion razy juz tak bylo xD
jak ktoś milion razy przechodził w niedozwolonym miejscu, z zerową widocznością, po nocy, to nie znaczy, że przy milionowym pierwszym jakiś samochód w końcu go nie jebnieZrobilam sobie owulaka po pracy i jest blady jak dupa starego. Wiec analizujac moja owulakowa historie pik mogl byc przedwczoraj. Czylo dziś owu, wszystko idealnie. Szkoda, ze milion razy juz tak bylo xD
Szkoda, ze w moim przypadku bardziej prawdopodobne jest jeb...ecięcie przez auto niż udany cykljak ktoś milion razy przechodził w niedozwolonym miejscu, z zerową widocznością, po nocy, to nie znaczy, że przy milionowym pierwszym jakiś samochód w końcu go nie jebnie