reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

No właśnie nie wiem i się zastanawiam. Czy nie lepiej ten progesteron zrobić po miesiącu stosowania dostinex . Tylko że jeżeli tak to wszystko się w czasie odklada i dopiero na wizytę bym poszła pod koniec marca . Wgl to może mieć jakiś wpływ bo jak nie to zrobię ten progesteron teraz i ogarnę wizytę w tym cyklu.
a zrób sobie i teraz i po miesiącu xD będziesz widziała czy coś się zmienia.
Bo w mojej głowie: wysoka prl -> osłabiona owulacja -> niższy prog. Ale czy to tak działa? Nie wiem.

reklama
A jak już jesteśmy przy tym to mam powtórzyć badanie prolaktyny po miesiącu stosowania dostinex . I nie wiem czy ta prolaktyne zrobić tak jak poprzednią czyli 3dc czy obojętnie kiedy tylko żeby było po miesiącu stosowania?
ogólnie różnie lekarze wymagają. Niektórzy chcą z 3dc, innym obojętne. Ja bym zrobiła w 3dc.

Ufff ja już po spotkaniu. Projekt bardzo się spodobał, nawet podziękowali za wykonaną pracę więc jest git!
Dziękuję wszystkim, które trzymały kciuki!

I Did It Dancing GIF by think!

reklama
Do góry