koko.sanka
Fanka BB :)
Ten mój egzamin to właśnie z podyplomówki- też się biłam z myślami, czy iść, ale nie żałujęJa już dawno nie studiuję .
Chociaż nadal myślę o podyplomowych.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ten mój egzamin to właśnie z podyplomówki- też się biłam z myślami, czy iść, ale nie żałujęJa już dawno nie studiuję .
Chociaż nadal myślę o podyplomowych.
Dopiero teraz przeczytałam i trochę za późno na kciuki, ale cieszę się, że wszystko wyszłoUfff ja już po spotkaniu. Projekt bardzo się spodobał, nawet podziękowali za wykonaną pracę więc jest git!
Dziękuję wszystkim, które trzymały kciuki!
Yhym No to w takim razie z wizytą muszę czekać do końca marca Najgorsza jest to jak upływa czasogólnie różnie lekarze wymagają. Niektórzy chcą z 3dc, innym obojętne. Ja bym zrobiła w 3dc.
Nie martw się, już jeden cykl Cię nie zbawi, ja też miałam mieć stymulację od stycznia, ale pewnie będzie najwcześniej w marcu, mam niskie amh, więc też mnie to martwi, ale na łapu capu to też nie ma co… Chociaż oczywiście wiem, że nerwy są …Yhym No to w takim razie z wizytą muszę czekać do końca marca Najgorsza jest to jak upływa czas
Nagrałaś starego jak skacze i zrobiłaś z niego gifa?UWAGA!
Ten cykl, to ostatni cykl pauzujący! Dostaliśmy zielone światło od następnego!
jakieś różowe minimalne gowno w śluzie, jak wciskam palucha do środka
No zje...any cykl co tu dużo pisać
nie, mój ma większy brzuchNagrałaś starego jak skacze i zrobiłaś z niego gifa?
co Ty gadasz... przecież Twój mąż jest szczupły!nie, mój ma większy brzuch
nie powiedziałam, że jest gruby, tylko, że ma większy bebzonco Ty gadasz... przecież Twój mąż jest szczupły!