reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Ja dzisiaj o 13 mam prezentację bardzo ważnego projektu przed Zarządem. Trzymajcie kciuki 🙏🤞

Nervous Sponge Bob GIF by SpongeBob SquarePants
Będzie dobrze ❤️ trzymam kciuki ❤️

Ja dzisiaj na śniadanko miałam naleśniki gryczane z nutella z dyni dodatkwo brzoskwinia duszona na patelni
Na II mam czekoladowy pudding z tapioki z fruzelina wisniowa 🐷🐷🐷🐷
Do picia mam 2l wody
Dobrze rozumiem: nutella z dyni? 😯 chcę to :D

Jednak się wpiszę na lutowe kreski, tylko poczekam do piątku żeby wiedzieć czy cykl wypadnie podobnie jak ostatnio :p jak przedostatni miał 48 dni a ostatni 29 to ciężko zgadywać :D jakby nic nie było widać na USG to w sumie bardziej marcowe kreski niż lutowe, ale myślę że będzie jakiś porządny pęcherzyk.

Byłam wczoraj na trzecim już mrożeniu brodawki na stopie i tak bardzo to mnie jeszcze nie bolało (w sensie po zabiegu, bo w trakcie tak jak zawsze). Aż mnie jajnik przestał boleć haha :D ale zła jestem bo zaczęłam czytać czy można robić krioterapię na krwawiącej ranie, bo mi babeczka najpierw trochę skóry wycięła i myślałam że przez to tak boli. Odpowiedzi nie znalazłam, ale wyczytałam że teraz to się brodawki usuwa laserowo, bo krioterapię nieraz trzeba powtarzać, jest bolesna, długo się goi a czasem powoduje rozrost brodawki zamiast usunięcia. Laserem zwykle jeden zabieg wystarczy a rana goi się 5-10 dni a nie miesiąc... Żałuję że wcześniej o tym nie słyszałam. 750 zł już wydałam na mrożenie a jeden zabieg laserem za 100-200 zł by pewnie załatwił sprawę.

Na
Dobrze rozumiem: nutella z dyni? 😯 chcę to :D

Jednak się wpiszę na lutowe kreski, tylko poczekam do piątku żeby wiedzieć czy cykl wypadnie podobnie jak ostatnio :p jak przedostatni miał 48 dni a ostatni 29 to ciężko zgadywać :D jakby nic nie było widać na USG to w sumie bardziej marcowe kreski niż lutowe, ale myślę że będzie jakiś porządny pęcherzyk.

Byłam wczoraj na trzecim już mrożeniu brodawki na stopie i tak bardzo to mnie jeszcze nie bolało (w sensie po zabiegu, bo w trakcie tak jak zawsze). Aż mnie jajnik przestał boleć haha :D ale zła jestem bo zaczęłam czytać czy można robić krioterapię na krwawiącej ranie, bo mi babeczka najpierw trochę skóry wycięła i myślałam że przez to tak boli. Odpowiedzi nie znalazłam, ale wyczytałam że teraz to się brodawki usuwa laserowo, bo krioterapię nieraz trzeba powtarzać, jest bolesna, długo się goi a czasem powoduje rozrost brodawki zamiast usunięcia. Laserem zwykle jeden zabieg wystarczy a rana goi się 5-10 dni a nie miesiąc... Żałuję że wcześniej o tym nie słyszałam. 750 zł już wydałam na mrożenie a jeden zabieg laserem za 100-200 zł by pewnie załatwił sprawę.
przepis na 2 porcje
- Dynia 180g ( nagrzewasz piekarnik do 200, kroisz w kostkę i pieczesz 15-20min )
- kakao 20g
- orzech laskowy prażony 30g
- cynamon szczypta
- syrop klonowy 20g
Składniki łączysz i blendujesz . Smak 10/10

reklama
a nie to jak na wizytę to rób od razu! Chyba źle zrozumiaalm
No właśnie nie wiem i się zastanawiam. Czy nie lepiej ten progesteron zrobić po miesiącu stosowania dostinex . Tylko że jeżeli tak to wszystko się w czasie odklada i dopiero na wizytę bym poszła pod koniec marca . Wgl to może mieć jakiś wpływ bo jak nie to zrobię ten progesteron teraz i ogarnę wizytę w tym cyklu.

Do góry