reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Dzień dobry wszystkim 🫶🏻 Ja dzisiaj wolne, bo po południu mam jeden egzamin na studiach, muszę trochę dzisiaj przysiąść do nauki 🙄 dziś 6dpo, czy jak pójdę za 2 dni na betę (czwartek), a potem w sobotę, to powinno coś wyjść? 🙈 Jest jakiś sens? Miłego dnia 😎❤️
może wyjść, ale jeszcze nie musi:)
powodzenia na egzaminie!
Ja mam w sobotę i w niedzielę...

reklama
Dziewczyny, pytanie za sto punktów: gin kazała zrobić progesteron 7dpo czyli dzisiaj. A ja przeziębiona jestem i tak się zastanawiam czy z tego laboratorium mnie nie wywalą. Co myślicie? Robić czy olać?

Dziewczyny, pytanie za sto punktów: gin kazała zrobić progesteron 7dpo czyli dzisiaj. A ja przeziębiona jestem i tak się zastanawiam czy z tego laboratorium mnie nie wywalą. Co myślicie? Robić czy olać?
Maseczka i idź, przynajmniej ja bym tak zrobiła. Szkoda czekać do następnego cyklu.

Bo mało ludzi tam chorych przychodzi ( z założenia zdrowi nie musza się badać :D) załóż maseczkę i idź.

UWAGA!
Ten cykl, to ostatni cykl pauzujący! Dostaliśmy zielone światło od następnego!
excited team usa GIF by U.S. Figure Skating

reklama
Do góry