reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Ja też ! I jeszcze wszystko posypuję czarnuszka , do tego zrobiłam zakwas z buraka i pijemy po kieliszeczku 😅
Ja mojemu kazałam tylko wpierniczać czarnuszke i pić sok pomidorowy. Kiedyś powiedział, że czarnuszka jest niedobra a soku pomidorowego pic nie będzie bo jest niedobry. A ja an to: " To ja kurrrr*wa latam po lekarzach, szpitalach, ładuje w siebie chemię, kłuję się co miesiąc zastrzykami a ty narzekasz, że szklaneczki soku nie wypijesz?" Poźniej już sam się chwalił, że wypił 🤣

Ja się trzymam, że owu była 22.01,zobaczymy jutro 💚. Szalona Ty!
Ja się tez tego trzymam, bo inaczej nie umiem stwierdzić, dlaczego bolą mnie piersi i śluz się zmienił. Chyba, ze to cykl bez owu, a i tak się organizm przygotowuje do miesiaczki 🤷‍♀️ Zobaczymy. W razie czego tyle miesięcy jeszcze przede mną 😂😂
Wieeeeleeeee jest seeeeeerc
Które czekają na zapłodnienie
Wieeeeleeeee jest seeeeeerc
Które czekają wciąż 😌

Mam nadzieję, że mnie nie wykreślą z kościoła za ten wpis 😁
Na pewno nie wykreślą, bo seks bez zabezpieczenia to taki zgodny z doktryna 😂😂
🧡🧡😘😘

A dzisiaj mój mąż był u lekarza, dostał skierowanie na TSH i kilka innych kontrolnych badań. Zobaczymy, w piątek idzie ;)

@Paula1417 Ja bym Ci radziła nie kombinować już. Idź do ogarniętego gina, który zrobi moni, jak nie będzie owulacji to bedzie wiadomo, ze okres lepiej wywołać niż na niego czekać do usranej śmierci.
Ja na cyklach bezowulacyjnych miałam bardzo regularne cykle :) po 28-31 dniach zawsze był okres mimo braku owulek.
zemdlałabym. Nie wiem jak Wy to robicie 😱
Mi robił mąż ;) ja nie patrzyłam :p lekarz z kliniki powiedział, ze stymulację do transferu będziemy robić zastrzykami, wiec może być tak, ze będziesz musiała się przełamać :)
A sono hsg i histeroskopie się robi ze znieczuleniem miejscowym?
Miałam hsg ale nie sono, robione na żywca bez znieczulenia. Po zabiegu dostałam No spe.
I trab jeśli jeszcze nie jest za późno!
Ja miałam orbitra super sprawa tylko podczas przeprowadzki zaginęła jedna stopa 🤦‍♀️ a sprzet juz wiekowy i nie można dokupić części
Ogólnie ja ćwiczyłam bardzo dużo ( mam przerwę juz 3 miesiąc ) ale muszę wrócić - ćwiczę w domu z gumami + obciążenie
Haha, to teraz jezdzij jedna noga pół godziny, odwróć się i jeździj druga noga pół godziny 😛😛😛😛

reklama
Do góry