reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Tak po 48h pamiętam, że mam iść na badanie, czyli w w środę 😅, dam znać 😁. Na razie do końca miesiąca siedzę tutaj, nigdzie się na razie nie wybieram 😅. A potem i tak będę doglądać, kibicować, bo się zżyłam z Wami bardzo 💚. Ja liczę, że dołączycie szybko do mnie 😅
dokładnie, musisz pozarażać jak najwięcej, co będziesz tak sama na tych październikowych siedzieć, bierz dziewczyny ze sobą! 😍

Ja moja podwyżkę wydałam na leki na anginę 😅
ja musze sobie kupić torebke, bo mi się rozwaliła. Nie to, ze teraz mnie nie stać, ale łatwiej będzie xD
Ja jestem z tych ludzi co mają 1 torebkę i chodzą w niej aż się nie rozwali :D
No i jedną elegancką :D
W ogóle nienawidze ubrań kupować i mało przywiązuję do nich wagę, aby było dla mnie łądne i wygodne, a jakieś 'stylizacje' to nie moja bajka

reklama
Co powiecie na temat twgo kwasu foliowego ? To taki najzyklejszy co nie ?

Załączniki

• 99fb1655-9a28-4a82-a61e-89d4f2b37abb.jpeg
    99fb1655-9a28-4a82-a61e-89d4f2b37abb.jpeg
    66,8 KB · Wyświetleń: 48
  • 4d0e2a64-2b78-4e64-bf99-6b75b0dd0791.jpeg
    4d0e2a64-2b78-4e64-bf99-6b75b0dd0791.jpeg
    73,9 KB · Wyświetleń: 48
Do góry