Calineczka92
Fanka BB :)
Bożenę z cipka zaraz sobie kojarzę obecnieMiałam kiedyś identyczną sytuację, z tym że zastępowała mnie pewna "Bożena"
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bożenę z cipka zaraz sobie kojarzę obecnieMiałam kiedyś identyczną sytuację, z tym że zastępowała mnie pewna "Bożena"
Dokładnie tak powinnien być czytany mój wpis z tym że bez zdrobnieniaBożenę z cipka zaraz sobie kojarzę obecnie
Tak po 48h pamiętam, że mam iść na badanie, czyli w w środę , dam znać . Na razie do końca miesiąca siedzę tutaj, nigdzie się na razie nie wybieram . A potem i tak będę doglądać, kibicować, bo się zżyłam z Wami bardzo . Ja liczę, że dołączycie szybko do mnieNo to teraz tak... pojutrze zdajesz nam relacje z pieknie przyrastającej bety. A jak juz pójdziesz na mamuski to będziesz do nas zagladała?
No i zaczekaj tam na nas
Gratulacje!!!!!!! Ale wzrusz!Proszę bardzo, właśnie przyszło . Tylko rozumiem, że jest ciąża
Gratulacje i czekamy na przyrostyTak po 48h pamiętam, że mam iść na badanie, czyli w w środę , dam znać . Na razie do końca miesiąca siedzę tutaj, nigdzie się na razie nie wybieram . A potem i tak będę doglądać, kibicować, bo się zżyłam z Wami bardzo . Ja liczę, że dołączycie szybko do mnie
Kochana gratulacje zarażaj nas nudnej ciążyProszę bardzo, właśnie przyszło . Tylko rozumiem, że jest ciąża
Gratulacje nuuuudnej ciąży. Zarażaj zarażaj i to mocnoProszę bardzo, właśnie przyszło . Tylko rozumiem, że jest ciąża
Pilnuj pilnuj, żeby mieć towarzystwo. Co tam bedziesz sama w jakieś nieznane mamuśki szła, musisz wziąć kogoś stadTak po 48h pamiętam, że mam iść na badanie, czyli w w środę , dam znać . Na razie do końca miesiąca siedzę tutaj, nigdzie się na razie nie wybieram . A potem i tak będę doglądać, kibicować, bo się zżyłam z Wami bardzo . Ja liczę, że dołączycie szybko do mnie