reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Dziękuję kochane za trzymanie kciuków 💚. Trochę mam wyrzuty sumienia w stosunku do Was, taka narzekająca na ten miesiąc 😅, a nagle wyjeżdżam z kreskami 😪.
Kochana nie miej wyrzutów sumienia na takich lekarzy trafiałaś
Ja bardzo Ci kibicuje i ogromnie cieszę się z twoich dwóch kreseczek bo to nie cień tylko piękna kreseczka🥰 jejku Karola cieszę się normalnie twoim szczęściem ❤️

reklama
Mój tata, zawsze wtedy kazał nam wyłączyć telewizor i iść spać, po 5-tym razie powiedziałam mu, ze w jego interesie jest, żebyśmy jednak oglądały ten telewizor, bo wówczas nie słyszymy odgłosów z sypialni, a jak nam każe wyłączyć, to tylko zastanawiamy się kto teraz jest na gorze 🤣🤣 przestał przychodzić, żeby wyłączyć telewizor 😂😂🙈🙈
ooo kufa padłam 🤣

W ogóle ja tak sobie dużo płaczę dzisiaj i mi tak szkoda mojego męża, powiem Wam. Bo on ma takie podejście, że chce dziecka, ale tak no nie jest to konieczne mu do szczęścia, a jak ja mu tak wyje jak dzisiaj to on nie wie co ma zrobić, bo po prostu nie rozumie i strasznie się stresuje moim stanem. I mnie zapytał w kontekście tego, że dzwonię do kliniki jutro, żeby nas umówić, czy jak się okaże, że nic z tego nie będzie, to się z nim rozwiodę, to mi serce pękło. I jak na to patrzę z jego perspektywy to jego życie się zmieniło tylko na gorsze od czasu starań o dziecko.
Kochana nie odbierz tego źle ale może zafiksowałaś się zabardzo na temat starań. Wiem, że wszystkie chciałybysmy zajść od tak już, Ale Ty nie starasza się strasznie długo. Czy nie dobierasz sobie do glowy, że skoro sa na tym forum dziewczyny, którym nie udaje się już kilka lat i może z Tobą też tak będzie? Warto się diagnozować, monitorowac, tego nie neguję ale z perspektywyczasu wiem ile straciłam bo w głowiem miałam tylko nowy cykl> oby do owu> jest owu, musi być seks > ja pierdole tera dwa tygodnie męki > okres = załamka.
Trzeba wprowadzić projekt życko!

reklama
Do góry