reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

To mi bez tego okej 😅😅😅
Ale ten wiesiołek też ma jakieś działanie dobre na włosy, ja pamiętam jak nam położna kazała se tym przed porodem masować szyjkę i pochwę, kazała kupić takie większe pudełko i w ogóle, mówiła, że jak nie zdążymy zużyć całego to warto to potem łykać. A że ja nie dotrwałam w ciąży do tego momentu na te masaże i została mi cała paczka. To żrem 😁

reklama
Ale ten wiesiołek też ma jakieś działanie dobre na włosy, ja pamiętam jak nam położna kazała se tym przed porodem masować szyjkę i pochwę, kazała kupić takie większe pudełko i w ogóle, mówiła, że jak nie zdążymy zużyć całego to warto to potem łykać. A że ja nie dotrwałam w ciąży do tego momentu na te masaże i została mi cała paczka. To żrem 😁
Ooo to brzmi ciekawie, muszę poczytać.

też o tym pomyślałam, że może łuszczy się jakoś bardziej. I pozostanę z tą myślą. Dobrze, dobrze.
I czuję się na tych antybiotykach na tyle normalnie, że sobie myślę, że jeszcze tydzień brania, to jak skończę będę akurat przed owulką i chyba pójdziemy na żywioł. Co się będziemy w przerywane bawić :D
no właśnie dokładnie to pomyślałam, że się pozbywa tych wszystkich złych komórek, bardziej się łuszczy, żeby odbudować się piękne i zdrowe 😍

tak. Wiesz co, tam jest 4 lekarzy i w sumie każdy będzie ok w naszej sytuacji na razie - najważniejsze, by ta pierwsza wizyta nam pasowała pod kątem terminu przede wszystkim, a pewnie nie będzie problemu z jakąś zmianą później, bo w końcu zapłacimy za to gruba kasę, więc no. Jeden zdaje się być bardziej od ivf, ale pozostała trójka zdaje się pasować pod kątem tego, że mi by się przydał ktoś kto się zna na endokrynologii. Więc generalnie celujemy w te trójkę (a najlepiej w jedną z dwóch babeczek), ale jak terminy będą nam pasować tylko do tego czwartego lekarza, to zaczniemy od niego i jak wykluczymy problemy u męża, to ja jestem bardziej elastyczna terminowo i będę mogła kombinować. Jutro będę tam dzwonić, to się dowiem co i jak.
Mnie się podobał dr Ciepiela ;-)

Ja jutro zamawiam wit. Właśnie wezmę pueria uno na spróbowanie, bo pregna mi się kończy, mężowi FertilMan i maca bo mu się kończyć, więc podpowiedzieć co jeszcze bierzecie 😅😅, to dodam do koszyka😅

reklama
Do góry