Piękna Koka
Fanka BB :)
tez się nad tym zastanawiamJa dzisiaj idę w alkoholizację, trzeba mi wreszcie trochę resetu. Seksu nie będzie to chociaż to.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tez się nad tym zastanawiamJa dzisiaj idę w alkoholizację, trzeba mi wreszcie trochę resetu. Seksu nie będzie to chociaż to.
I bardzo dobrze. Nie ma niczego złego w tym co napisałaśOczywiście nie ukrywam, że zazdro mną telepie jak spotykam ludzi, którzy mają „wszystko” plus dzieci, ale co- nie pozabijam . Nie ukrywam jednak, że ograniczam kontakt z takimi osobami. Tak, myślę o sobie.
Myślę ze jest duże prawdopodobieństwoDziewczyny czy jak mam dwa pryszcze nad brwią to ciąża będzie bliźniacza?
Przez 5 dni to na pewno, ale odnośnie startu to właśnie cześć lekarzy daje od 3, część od 5, nie wiem od czego to zależy.
Mi np gin mówiła że jak mam naturalnie bardzo długie cykle to stymulacja od 3dc jest wbrew naturze. I faktycznie nic ta stymulacja nie poprawiła, owu w 32dc. A gdy w następnym cyklu, czyli obecnym, wzięłam od 5dc to miałam mieć owu jakoś w 16/17dc, aczkolwiek nie poszłam sprawdzić czy była.No tak, ale w sumie jakie to ma znaczenie, czy wystymuluje się jajniki na owu na przykład na 10, czy 15 dc?
Koleżanka ma zawsze tyle testów, że myślę, że tu i tu nie ma przeszkód@black_angel ogarnelam ze mam Cię wpisana na testowanie 2x
Który zostawić ?
Dobra to zostawiam takKoleżanka ma zawsze tyle testów, że myślę, że tu i tu nie ma przeszkód
Tobie też się należy odpoczynekZdrówko kochana wychilluje!