reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Przez 5 dni to na pewno, ale odnośnie startu to właśnie cześć lekarzy daje od 3, część od 5, nie wiem od czego to zależy.
No tak, ale w sumie jakie to ma znaczenie, czy wystymuluje się jajniki na owu na przykład na 10, czy 15 dc?
Mi np gin mówiła że jak mam naturalnie bardzo długie cykle to stymulacja od 3dc jest wbrew naturze. I faktycznie nic ta stymulacja nie poprawiła, owu w 32dc. A gdy w następnym cyklu, czyli obecnym, wzięłam od 5dc to miałam mieć owu jakoś w 16/17dc, aczkolwiek nie poszłam sprawdzić czy była.

Haha chciałam sobie iść wyjąć poranny test z kosza żeby poszukać czy magicznie druga kreska tam nie wskoczyła ale mąż okazało się wyniósł śmieci :p no cóż xd może powinnam przestać wyrzucać do kosza :D

Nadrobiłam was w końcu.

Siedzę sobie niewinnie i tak czuję, że jak jutro zobaczę negatywa to wstrząśnie mną równie mocno jak wtedy, kiedy miałam monitoring z pięknym pęcherzykiem i po kilku dniach piękny ślad po pęknięciu. I z pięknymi wynikami hormonów i innymi z tamtego cyklu. A ciąży nie było.
Teraz dzisiaj mam dzień bez plamień, bez bóli.
Jutro dzień sądu

Sad Sponge Bob GIF by SpongeBob SquarePants

reklama
Do góry