Calineczka92
Fanka BB :)
A to dlaczego proszę pani, proszę mi podać sensowne argumenty zaJa sie nie bede stosować do tej zasady
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to dlaczego proszę pani, proszę mi podać sensowne argumenty zaJa sie nie bede stosować do tej zasady
No i pięknie! My przynajmniej zbędnych emocji też nie przeżywamyJa nie wylewam dopóki nie zobacze ze testy są negatywne. Trzymam je w razie gdybym zobaczyła jakiś cień i miała zrobić kolejny test
Używam takich samych@Bolilol wszystkiego najlepszego! Witaj w klubie szczęśliwych 34
Dziewczyny, czy zaufalybyscie takiemu owulakowi? Pik ma sens bo wcześniej było nic, następnego dnia migające a dzisiaj stała uśmiechnięta która oznacza pik ale gdy wyjęłam patyczek wygląda na zalany (trochę minęło zanim wyjęłam więc może to też miało wpływ)
P.s. na razie nie chodzę na monitoring, robię owulaku w innym celu zanim Endo da mi leki
czy tylko ja nigdy na to nie wpadłam?Ja nie wylewam dopóki nie zobacze ze testy są negatywne. Trzymam je w razie gdybym zobaczyła jakiś cień i miała zrobić kolejny test
dobra, zbieraj siki. Ja musze jechać do sklepu, bo mi się kupione wczoraj dwie wloczki juz skończyły za godzinę wrócę to możemy siknąć razemZbieram. Na razie przerabia się zupa
Mi się nieraz tak rozmazują jak za szybko wyciągne pasek z tej obudowy, u mnie działają ok , raz tylko mi nie wyłapały piku odkąd używam , a robię to już od roku, myślę że możesz działać@Bolilol wszystkiego najlepszego! Witaj w klubie szczęśliwych 34
Dziewczyny, czy zaufalybyscie takiemu owulakowi? Pik ma sens bo wcześniej było nic, następnego dnia migające a dzisiaj stała uśmiechnięta która oznacza pik ale gdy wyjęłam patyczek wygląda na zalany (trochę minęło zanim wyjęłam więc może to też miało wpływ)
P.s. na razie nie chodzę na monitoring, robię owulaku w innym celu zanim Endo da mi leki
Mam 2.A to dlaczego proszę pani, proszę mi podać sensowne argumenty za
tylko kurcze, czy myślisz że to znaczy że mógłby wcale nie pokazać piku?Używam takich samych
Faktycznie troche zalany
kochana u mnie póki co działanie to niedziałanie. Robię owulaki bo chce wiedzieć kiedy nie ryzykować póki tarczyca nieustawiona. Ale już juutrroooooo w końcu wizyta u endykronologa i mam nadzieję tabletki!Mi się nieraz tak rozmazują jak za szybko wyciągne pasek z tej obudowy, u mnie działają ok , raz tylko mi nie wyłapały piku odkąd używam , a robię to już od roku, myślę że możesz działać