Pati2388
Fanka BB :)
No super trzymam kciukiDziewczyny, jestem po wizycie. Wklejam Wam co mi lekarz powiedzial
Zobacz załącznik 1484259
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No super trzymam kciukiDziewczyny, jestem po wizycie. Wklejam Wam co mi lekarz powiedzial
Zobacz załącznik 1484259
Ja też szczerze mówiącPIĘKNIE!
Jaram się!
Czy cd138 u Ciebie to przez te niejednorodne Endo? Czy to się jakoś objawiało, miałaś krwawienia?Dziewczyny, jestem po wizycie. Wklejam Wam co mi lekarz powiedzial
Zobacz załącznik 1484259
Nie wiem skad one sie wziely.Czy cd138 u Ciebie to przez te niejednorodne Endo? Czy to się jakoś objawiało, miałaś krwawienia?
Niesamowite jakie rzeczy mogą być przeszkodą. Pytanie skąd ten stan zapalny, skąd się to bierze
odkurzycie w mig to endometrium, pozbędziecie się tych komórek z niego jak okruchów z kanapy, żeby zarodkowi było wygodnie i na pewno chętniej się rozsiądzieJa też szczerze mówiąc
Zobaczymy, Zobaczymy. Nie chce tez robić sobie olbrzymich nadziei, bo mam z tylu glowy, że Tomek ma slabe plemniki. Chociaz nie badane od dawna. I w sumie mnie zaplodnil...odkurzycie w mig to endometrium, pozbędziecie się tych komórek z niego jak okruchów z kanapy, żeby zarodkowi było wygodnie i na pewno chętniej się rozsiądzie
Kurcze, jak antybiotyk 14 dni, to w przyszłym cyklu na zagnieżdżenie już możesz mieć kanapę odkurzoną i piękne świeże poduszki ułożone
to wstrzymuje konie optymizmu, żeby Ci go nie narzucać, ale w każdym razie bardzo się cieszę, że znalazł się problem (wiesz o co chodzi, nie ze jest jakiś problem, tylko że no) i że może uda się go rozwiązać po prostu antybiotykienZobaczymy, Zobaczymy. Nie chce tez robić sobie olbrzymich nadziei, bo mam z tylu glowy, że Tomek ma slabe plemniki. Chociaz nie badane od dawna. I w sumie mnie zaplodnil...
Tak, ja też sie ciesze. Wreszcie jakieś konkrety. I leczenie. I z każdą wizytą coraz bardziej szanuje tego lekarza.to wstrzymuje konie optymizmu, żeby Ci go nie narzucać, ale w każdym razie bardzo się cieszę, że znalazł się problem (wiesz o co chodzi, nie ze jest jakiś problem, tylko że no) i że może uda się go rozwiązać po prostu antybiotykien
Przerażająco prawdziwePatrzcie jakie te mózgi staraczek są dziwne: wyszło coś nie tak w badaniach? Staraczki mają zaciesz