reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Ja też szczerze mówiąc
odkurzycie w mig to endometrium, pozbędziecie się tych komórek z niego jak okruchów z kanapy, żeby zarodkowi było wygodnie i na pewno chętniej się rozsiądzie 😍
Kurcze, jak antybiotyk 14 dni, to w przyszłym cyklu na zagnieżdżenie już możesz mieć kanapę odkurzoną i piękne świeże poduszki ułożone 😍

odkurzycie w mig to endometrium, pozbędziecie się tych komórek z niego jak okruchów z kanapy, żeby zarodkowi było wygodnie i na pewno chętniej się rozsiądzie 😍
Kurcze, jak antybiotyk 14 dni, to w przyszłym cyklu na zagnieżdżenie już możesz mieć kanapę odkurzoną i piękne świeże poduszki ułożone 😍
Zobaczymy, Zobaczymy. Nie chce tez robić sobie olbrzymich nadziei, bo mam z tylu glowy, że Tomek ma slabe plemniki. Chociaz nie badane od dawna. I w sumie mnie zaplodnil...

Zobaczymy, Zobaczymy. Nie chce tez robić sobie olbrzymich nadziei, bo mam z tylu glowy, że Tomek ma slabe plemniki. Chociaz nie badane od dawna. I w sumie mnie zaplodnil...
to wstrzymuje konie optymizmu, żeby Ci go nie narzucać, ale w każdym razie bardzo się cieszę, że znalazł się problem (wiesz o co chodzi, nie ze jest jakiś problem, tylko że no) i że może uda się go rozwiązać po prostu antybiotykien

to wstrzymuje konie optymizmu, żeby Ci go nie narzucać, ale w każdym razie bardzo się cieszę, że znalazł się problem (wiesz o co chodzi, nie ze jest jakiś problem, tylko że no) i że może uda się go rozwiązać po prostu antybiotykien
Tak, ja też sie ciesze. Wreszcie jakieś konkrety. I leczenie. I z każdą wizytą coraz bardziej szanuje tego lekarza.
Wojciech Dziadecki, Fertimedica w Warszawie, polecam

reklama
Do góry