Calineczka92
Fanka BB :)
@Lady With Cats kochana wypocznij i naładuj bateryjki . Udanego wyjazdu , bo jak dobrze kojarzę to dziś na spa jechałaś
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W lutym ( bo w styczniu nie dam rady) wybieram się na monitoring do pl kliniki prywatnie(mieszkam za granicą) mogę wtedy powtórzyć badania bo na NHS nie ma co liczyć, prędzej mi kaktus na ręce wyrośnie niż wydębie badania czy specjalisteA masz możliwość powtórzenia?
Tak zrobięto ja bym powtórzyła, bo bardzo możliwe, że z zachowaniem higieny badania byś miała sporo niższą
ja tam mam swoje mini labo, do żadnych medicoverów już nie będę jeździć. Umiem tam zaparkować, jest tanio, wszystko mi graMusimy się dogadać, ja nawet się szarpać nie będę, tylko poproszę
And the best part is... No one can stop You.Ja chyba sobie jutro siknę z ciekawości, co myślicie?
No jak szłam na obciażenie glukozą to wiedziałam o tym żeby nie iść z buta tylko szybciej dotrzeć do labu i odczekać bynajmniej 20 min a nie zziajana na badanie. Ale co ma uprawianie seksu dzień przed badaniem prolaktyny to nie wiedziałam....Ja jeszcze w labie siedzę z 15 minut żeby nie pobierać od razu jak przychodzę z buta
a właśnie, jak tam Twój trening parkowania?ja tam mam swoje mini labo, do żadnych medicoverów już nie będę jeździć. Umiem tam zaparkować, jest tanio, wszystko mi gra
And the best part is... No one can stop You.
nie istnieje. Dalej parkuje na poboczach, a jak nie ma gdzie to jadę do domua właśnie, jak tam Twój trening parkowania?
no weeeeez, miałyśmy "wspólnie" ćwiczyć!nie istnieje. Dalej parkuje na poboczach, a jak nie ma gdzie to jadę do domu
A Tobie jak idzie?no weeeeez, miałyśmy "wspólnie" ćwiczyć!