Hope99
Fanka BB :)
O, jeśli Rzeszów to znam jedną taką spoko ginekolog- Kamila Wojtowicz jeśli się nie mylę. czas oczekiwania raczej nie jest jakiś długi- sprawdź na znanym lekarzu.Rzeszów
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O, jeśli Rzeszów to znam jedną taką spoko ginekolog- Kamila Wojtowicz jeśli się nie mylę. czas oczekiwania raczej nie jest jakiś długi- sprawdź na znanym lekarzu.Rzeszów
Dr Sabina KluzRzeszów
ja chyba jadłam kiedyś, nawet mi smakowałaKurde ale mi sie zachciało takiej sałatki z selerem ze słoika, ananasem, serem itd. znacie, jadłyście?
tez mam takie długie cykle, zrobiły mi się po poronieniu:/ owulacja w tym cyklu wystąpiła w 20dc.Hej dziewczyny. Mam strasznie długie cykle 34 dni, owulacja powinna być ok 21 dnia. Nie robiłam nigdy badań, nie byłam na monitoringu, niestety próbowałam się dostać do gin ale w moich okolicach terminy do gin są okropne ( musze czekać 3/4 miesiące). Kiedyś po spodziewanej owulacji robilam progesteron - wynik : 19.04 ng/mL. Fsh,lh, testosteron i dhea-s w normie. Czy mogę zrobić coś na własną rękę, co pomoże mi stwierdzić czy wszystko ok ? Staramy się dopiero 2/3 miesiące, wiec moja wiedza jest daleko daleko za wami. Dajcie znać co mogę zrobić, żeby sprawdzić czy wszystko ok w tym miesiącu wspomagam się testami owulacyjnymi z clearblue
MniamKurde ale mi sie zachciało takiej sałatki z selerem ze słoika, ananasem, serem itd. znacie, jadłyście?
i jak tam brzuszek? Bo mnie od południa rozbolał jeszcze bardziej(Mam takie same objawy jak Ty
nie badałam prolaktyny, niestety kiedy powinnam ją zbadać?tez mam takie długie cykle, zrobiły mi się po poronieniu:/ owulacja w tym cyklu wystąpiła w 20dc.
Progesteron 19.04 to spoko wynik badalas może prolaktyne?
3-4 dzień cyklunie badałam prolaktyny, niestety kiedy powinnam ją zbadać?