reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Oj do tysiąca jeszcze trochę, coś tu się spokojnie zrobiło :D
Nie mam nic ciekawego do napisania więc podbijam :D

O kurde, nawet go widziałam w porannym pędzie, ale wydawało mi się, że to było wczoraj i Ci @Aczkolwiek@to_na_pralkę pisałam, że to implantacja jak nic 😂 i teraz chciałam zobaczyć, czy skoczyło w górę, ale muszę poczekać do jutra 🤦‍♀️

I naprawić jakoś mózg, bo ostatnio wszystko mi się myli i wielu rzeczy zapominam, aż mi się wydaje, że mąż mnie wkręca jak mi mówi, że mnie np. pytał czy mogę coś zrobić, albo że się na coś umawialiśmy, a ja tego nie pamiętam 🤦‍♀️

Oj do tysiąca jeszcze trochę, coś tu się spokojnie zrobiło :D
Nie mam nic ciekawego do napisania więc podbijam :D
ja też nigdy nie mam nic ciekawego do napisania, ale nigdy mi to nie przeszkadza 😂 ta zasada z milczeniem i złotem zdecydowanie nie jest dla mnie 😂

Ale bardzo chętnie przeczytam jak Wam minął dzień, tak po prostu, czy był dla Was dobry? ;)

ja też nigdy nie mam nic ciekawego do napisania, ale nigdy mi to nie przeszkadza 😂 ta zasada z milczeniem i złotem zdecydowanie nie jest dla mnie 😂

Ale bardzo chętnie przeczytam jak Wam minął dzień, tak po prostu, czy był dla Was dobry? ;)
U mnie pracka w domu, później trening, zakupy a teraz u babci jestem i mnie zagaduje żywcem :p moja babcia prowadzi godzinne monologi, ale jest kochana bardzo

Napiszę, żeby pomóc Wam dobić do 1000 stron :p
Dziś mam dzień z holterem ciśnieniowym. Dzięki niemu nie poszłam do pracy, więc fajnie ;-), ale z drugiej strony boję się nieprzespanej nocy (po której już do pracy muszę iść). To urządzenie brzęczy, szumi i ściska mi ramię jak imadło... i tak co 30 minut...
Ale muszę się zająć swoim ciśnieniem przed ciągiem dalszym.

O, @pluto_nova mam do Ciebie sprawę. Bo Ty pisałaś, że masz inne niższe temperatury jak masz owu z lewego i prawego jajnika. Duża to jest różnica? Bo ja mierze 4 cykl, w pierwszym miałam te niższe na poziomie 36,3-5; w drugim i trzecim 36,0-2 i teraz znów 36,3x mam. I się zastanawiam, czy to nie jest może jak u Ciebie, że będę miała teraz dominujący pęcherzyk z lewego jajnika

O kurde, nawet go widziałam w porannym pędzie, ale wydawało mi się, że to było wczoraj i Ci @Aczkolwiek@to_na_pralkę pisałam, że to implantacja jak nic 😂 i teraz chciałam zobaczyć, czy skoczyło w górę, ale muszę poczekać do jutra 🤦‍♀️

I naprawić jakoś mózg, bo ostatnio wszystko mi się myli i wielu rzeczy zapominam, aż mi się wydaje, że mąż mnie wkręca jak mi mówi, że mnie np. pytał czy mogę coś zrobić, albo że się na coś umawialiśmy, a ja tego nie pamiętam 🤦‍♀️
Haha, no był i tak se wyglada, wielkich nadziei już nie pokładam w tym cyklu, bida temperaturowa 🤷‍♀️ ale no cóż czekamy na jutro

reklama
Do góry