Owulacja
Fanka BB :)
Był wrzuconydobrze, że jesteś z nami, taka mądrutka
Czy ja przeoczyłam Twój dzisiejszy wykres? Jak tam?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Był wrzuconydobrze, że jesteś z nami, taka mądrutka
Czy ja przeoczyłam Twój dzisiejszy wykres? Jak tam?
o, to idę grzebać!Był wrzucony
ja też nigdy nie mam nic ciekawego do napisania, ale nigdy mi to nie przeszkadza ta zasada z milczeniem i złotem zdecydowanie nie jest dla mnieOj do tysiąca jeszcze trochę, coś tu się spokojnie zrobiło
Nie mam nic ciekawego do napisania więc podbijam
U mnie pracka w domu, później trening, zakupy a teraz u babci jestem i mnie zagaduje żywcem moja babcia prowadzi godzinne monologi, ale jest kochana bardzoja też nigdy nie mam nic ciekawego do napisania, ale nigdy mi to nie przeszkadza ta zasada z milczeniem i złotem zdecydowanie nie jest dla mnie
Ale bardzo chętnie przeczytam jak Wam minął dzień, tak po prostu, czy był dla Was dobry?
Napiszę, żeby pomóc Wam dobić do 1000 stronAle bardzo chętnie przeczytam jak Wam minął dzień, tak po prostu, czy był dla Was dobry?
Haha, no był i tak se wyglada, wielkich nadziei już nie pokładam w tym cyklu, bida temperaturowa ale no cóż czekamy na jutroO kurde, nawet go widziałam w porannym pędzie, ale wydawało mi się, że to było wczoraj i Ci @Aczkolwiek@to_na_pralkę pisałam, że to implantacja jak nic i teraz chciałam zobaczyć, czy skoczyło w górę, ale muszę poczekać do jutra
I naprawić jakoś mózg, bo ostatnio wszystko mi się myli i wielu rzeczy zapominam, aż mi się wydaje, że mąż mnie wkręca jak mi mówi, że mnie np. pytał czy mogę coś zrobić, albo że się na coś umawialiśmy, a ja tego nie pamiętam
o, fajnie, że masz dobry kontakt z babciąU mnie pracka w domu, później trening, zakupy a teraz u babci jestem i mnie zagaduje żywcem moja babcia prowadzi godzinne monologi, ale jest kochana bardzo