reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Oj do tysiąca jeszcze trochę, coś tu się spokojnie zrobiło :D
Nie mam nic ciekawego do napisania więc podbijam :D

O kurde, nawet go widziałam w porannym pędzie, ale wydawało mi się, że to było wczoraj i Ci @Aczkolwiek@to_na_pralkę pisałam, że to implantacja jak nic 😂 i teraz chciałam zobaczyć, czy skoczyło w górę, ale muszę poczekać do jutra 🤦‍♀️

I naprawić jakoś mózg, bo ostatnio wszystko mi się myli i wielu rzeczy zapominam, aż mi się wydaje, że mąż mnie wkręca jak mi mówi, że mnie np. pytał czy mogę coś zrobić, albo że się na coś umawialiśmy, a ja tego nie pamiętam 🤦‍♀️

Oj do tysiąca jeszcze trochę, coś tu się spokojnie zrobiło :D
Nie mam nic ciekawego do napisania więc podbijam :D
ja też nigdy nie mam nic ciekawego do napisania, ale nigdy mi to nie przeszkadza 😂 ta zasada z milczeniem i złotem zdecydowanie nie jest dla mnie 😂

Ale bardzo chętnie przeczytam jak Wam minął dzień, tak po prostu, czy był dla Was dobry? ;)

ja też nigdy nie mam nic ciekawego do napisania, ale nigdy mi to nie przeszkadza 😂 ta zasada z milczeniem i złotem zdecydowanie nie jest dla mnie 😂

Ale bardzo chętnie przeczytam jak Wam minął dzień, tak po prostu, czy był dla Was dobry? ;)
U mnie pracka w domu, później trening, zakupy a teraz u babci jestem i mnie zagaduje żywcem :p moja babcia prowadzi godzinne monologi, ale jest kochana bardzo

Napiszę, żeby pomóc Wam dobić do 1000 stron :p
Dziś mam dzień z holterem ciśnieniowym. Dzięki niemu nie poszłam do pracy, więc fajnie ;-), ale z drugiej strony boję się nieprzespanej nocy (po której już do pracy muszę iść). To urządzenie brzęczy, szumi i ściska mi ramię jak imadło... i tak co 30 minut...
Ale muszę się zająć swoim ciśnieniem przed ciągiem dalszym.

O, @pluto_nova mam do Ciebie sprawę. Bo Ty pisałaś, że masz inne niższe temperatury jak masz owu z lewego i prawego jajnika. Duża to jest różnica? Bo ja mierze 4 cykl, w pierwszym miałam te niższe na poziomie 36,3-5; w drugim i trzecim 36,0-2 i teraz znów 36,3x mam. I się zastanawiam, czy to nie jest może jak u Ciebie, że będę miała teraz dominujący pęcherzyk z lewego jajnika

O kurde, nawet go widziałam w porannym pędzie, ale wydawało mi się, że to było wczoraj i Ci @Aczkolwiek@to_na_pralkę pisałam, że to implantacja jak nic 😂 i teraz chciałam zobaczyć, czy skoczyło w górę, ale muszę poczekać do jutra 🤦‍♀️

I naprawić jakoś mózg, bo ostatnio wszystko mi się myli i wielu rzeczy zapominam, aż mi się wydaje, że mąż mnie wkręca jak mi mówi, że mnie np. pytał czy mogę coś zrobić, albo że się na coś umawialiśmy, a ja tego nie pamiętam 🤦‍♀️
Haha, no był i tak se wyglada, wielkich nadziei już nie pokładam w tym cyklu, bida temperaturowa 🤷‍♀️ ale no cóż czekamy na jutro

reklama
Do góry