lady_in_blue
Fanka BB :)
To bardzo niemiło z jego stronymówiłam mu właśnie wprost, w tym rzecz.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To bardzo niemiło z jego stronymówiłam mu właśnie wprost, w tym rzecz.
tak było po mojej wyprawie na zakupy sprzętu do samochodu i tankowaniu/wlewaniu płynów do spryskiwaczy jak mu powiedziałam, że mnie "pan Michał" nauczył tankowac i wlewać płyń do spryskiwaczy to od razu było oburzenie, że jaki pan Michał, ale jak widać nic to nie dało, żarówkę mam sobie sprawdzić i zamówić... Sobie sprawdzę i zamówię, będziesz chciał odliczyć ulgę termomodernizacyjną na fotowoltaike za dwa miesiace, to pogadamy ;>Jeśli doskonale wie, to nic nie zrobisz raczej, można mu pokazać, ze ma sie to w D.. i wszyscy panowie wszędzie sa bardzo pomocni, bo widza, ze nikt o Ciebie nie dba w tej materii (czasem potrzebna jest terapia szokowa). Jedyne, co możesz zrobić i powinnaś dla swojego zdrowia emocjonalnego, to już sie na to nie wściekać, bo jego to nie rusza, a Ciebie „rozwala/denerwuje”
Słuchaj te ulge to możesz mi od dochodu odliczyć, jestem naprawdę bardzo chętna, nie będę musiała płacić lichwiarskiego podatku 41%tak było po mojej wyprawie na zakupy sprzętu do samochodu i tankowaniu/wlewaniu płynów do spryskiwaczy jak mu powiedziałam, że mnie "pan Michał" nauczył tankowac i wlewać płyń do spryskiwaczy to od razu było oburzenie, że jaki pan Michał, ale jak widać nic to nie dało, żarówkę mam sobie sprawdzić i zamówić... Sobie sprawdzę i zamówię, będziesz chciał odliczyć ulgę termomodernizacyjną na fotowoltaike za dwa miesiace, to pogadamy ;>
PIT nie jest moją specjalnością, ale chętnie pomogę na ile umiemSłuchaj te ulge to możesz mi od dochodu odliczyć, jestem naprawdę bardzo chętna, nie będę musiała płacić lichwiarskiego podatku 41%
Możesz być mi pomocna w następnym roku, bo właśnie zaczynam robić rekuperacje
Skorzystam chętniePIT nie jest moją specjalnością, ale chętnie pomogę na ile umiem
A może podjedziesz w mieście do jakiegoś punktu gdzie sprzedają akcesoria samochodowe, poprosisz o żarówkę i przy okazji o założenie? Wiem że u mnie są takie punkty i nie raz jak jadę to pan że sklepu stoi nad autem i zakłada, zazwyczaj paniom albo młodym kierowcom.tak było po mojej wyprawie na zakupy sprzętu do samochodu i tankowaniu/wlewaniu płynów do spryskiwaczy jak mu powiedziałam, że mnie "pan Michał" nauczył tankowac i wlewać płyń do spryskiwaczy to od razu było oburzenie, że jaki pan Michał, ale jak widać nic to nie dało, żarówkę mam sobie sprawdzić i zamówić... Sobie sprawdzę i zamówię, będziesz chciał odliczyć ulgę termomodernizacyjną na fotowoltaike za dwa miesiace, to pogadamy ;>