reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Jeśli doskonale wie, to nic nie zrobisz raczej, można mu pokazać, ze ma sie to w D.. i wszyscy panowie wszędzie sa bardzo pomocni, bo widza, ze nikt o Ciebie nie dba w tej materii 😂😂 (czasem potrzebna jest terapia szokowa). Jedyne, co możesz zrobić i powinnaś dla swojego zdrowia emocjonalnego, to już sie na to nie wściekać, bo jego to nie rusza, a Ciebie „rozwala/denerwuje”
tak było po mojej wyprawie na zakupy sprzętu do samochodu i tankowaniu/wlewaniu płynów do spryskiwaczy 😂 jak mu powiedziałam, że mnie "pan Michał" nauczył tankowac i wlewać płyń do spryskiwaczy to od razu było oburzenie, że jaki pan Michał, 🤣 ale jak widać nic to nie dało, żarówkę mam sobie sprawdzić i zamówić... Sobie sprawdzę i zamówię, będziesz chciał odliczyć ulgę termomodernizacyjną na fotowoltaike za dwa miesiace, to pogadamy ;>

tak było po mojej wyprawie na zakupy sprzętu do samochodu i tankowaniu/wlewaniu płynów do spryskiwaczy 😂 jak mu powiedziałam, że mnie "pan Michał" nauczył tankowac i wlewać płyń do spryskiwaczy to od razu było oburzenie, że jaki pan Michał, 🤣 ale jak widać nic to nie dało, żarówkę mam sobie sprawdzić i zamówić... Sobie sprawdzę i zamówię, będziesz chciał odliczyć ulgę termomodernizacyjną na fotowoltaike za dwa miesiace, to pogadamy ;>
Słuchaj te ulge to możesz mi od dochodu odliczyć, jestem naprawdę bardzo chętna, nie będę musiała płacić lichwiarskiego podatku 41% 🙈😂😂
Możesz być mi pomocna w następnym roku, bo właśnie zaczynam robić rekuperacje 😎😁😍

Słuchaj te ulge to możesz mi od dochodu odliczyć, jestem naprawdę bardzo chętna, nie będę musiała płacić lichwiarskiego podatku 41% 🙈😂😂
Możesz być mi pomocna w następnym roku, bo właśnie zaczynam robić rekuperacje 😎😁😍
PIT nie jest moją specjalnością, ale chętnie pomogę na ile umiem 😍

A może podjedziesz w mieście do jakiegoś punktu gdzie sprzedają akcesoria samochodowe, poprosisz o żarówkę i przy okazji o założenie? Wiem że u mnie są takie punkty i nie raz jak jadę to pan że sklepu stoi nad autem i zakłada, zazwyczaj paniom albo młodym kierowcom. 😊

Dzień dobry 🌼

Oficjalne sikanie wg premom 10 dni wg ovufriend 9 dni po. Zamówiłam jeszcze pinka na sobotę akurat 12 dni po. Ostatnie zdjecie juz po wyschnięciu.

Załączniki

• 20230126_062118.jpg
    20230126_062118.jpg
    749 KB · Wyświetleń: 120
  • 20230126_063250.jpg
    20230126_063250.jpg
    814,7 KB · Wyświetleń: 120
  • Screenshot_20230126-062225_Premom.jpg
    Screenshot_20230126-062225_Premom.jpg
    138,3 KB · Wyświetleń: 116
reklama
Do góry