reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

no rozumiem to. Ja robię przerwę od owulaków na miesiąc albo dwa. Ale ja mam dylemat bo biorę te antybiotyki na endometrium, i nie wiem czy jak ewentualnie dojdzie do zapłodnienia to nie zaszkodzi taka kuracja... Niby lekarz mówił, ze mogę się starać, ale jakoś się trochę boję.
Ale nawet jak dojdzie do zapłodnienia podczas brania, to tam jest jeszcze to takie "okienko", w którym zarodek nie łączy się w ogóle z krwią matki, tak więc pewnie te terminy by następowały po sobie. W sensie termin zapłodnienia, zagnieżdżenia i połączenia z krwią matki z terminem zakończenia leczenia :)

reklama
Ale nawet jak dojdzie do zapłodnienia podczas brania, to tam jest jeszcze to takie "okienko", w którym zarodek nie łączy się w ogóle z krwią matki, tak więc pewnie te terminy by następowały po sobie. W sensie termin zapłodnienia, zagnieżdżenia i połączenia z krwią matki z terminem zakończenia leczenia :)
niby tak, ale może mój orgaznim będzie osłabiony, albo ta komórka bedzie kijowa. Nie wiem, zostawiam wszystko swojemu biegowi i tyle

reklama
Do góry