reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

No widzę, jest apka, to już przepadnę chyba :D
Jeszcze się nie ciesz, jak kiedyś testowałam to bardzo kiepsko działała :D i też jadę na przeglądarce w telefonie.
@Elph ja do niej trafiłam w pierwszej ciąży, po szpitalu. Pierwsza moja lekarka zbagatelizowała u mnie złe wyniki badań świadczące o cholestazie. Byłam wtedy w szpitalu ale skierowana przez diabetologa a nie gin. W szpitalu też nie potrafili się mną zająć więc się wpisałam na własne żądanie, i z polecenia trafiłam do tej lekarki. Ona prowadziła mnie i co najważniejsze sobie z moim przypadkiem poradziła, odebrała poród osobiście. Druga ciążę już potem też u niej. Ona pochodzi z moich rodzinnych stron, stąd wiedziałam o jej istnieniu. Moja kuzynka nie mogła zajść w ciążę ok 8 lat (z jednym mężem potem drugim ), zdiagnozowała i był sukces. Moja mama też do niej chodzi znów z problemami swojego wieku i też po kilku lekarzach, ta dobrała leki najlepiej. Siostra też już się przekonała, że ta lekarka jest dobra i też u niej prowadziła ciążę. Więc my tak wiernie, nie będę zmieniała. Tyle już z nią przeszłam, ufam jej. I ciążę pozamaciczna też z nią przeszłam, mam z nią kontakt na SMS, oddzwania co też dla mnie ważne zwłaszcza w ciążach. Ale wiadomo, nie ona jedna dobra, nie każdemu musi pasować. Kiedyś chodziłam jeszcze na studiach do innej. Katarzyna Lenart też z Krakowa. Później wróciłam do rodzinnej miejscowości i nie miałam swojego gin, w 1 ciąży poszłam do jakiejś kobiety z Mysłowic chyba Grabowska się nazywała wybranej z internetu z dobrymi opiniami i to był błąd życia. Baba nie ogarniała podstawowych wyników, to ta co z podwyższonymi alat i aspat zignorowała rozwijająca się cholestazę. Więc ja wolę jechać te 60 km do Krakowa niż tu blisko do byle kogo. A raz byłam u jakiejś lekarki też z przypadku starsza kobieta to była , mówię że nie mogę zajść w ciążę tę pierwszą bo tam staraliśmy się ok 2 lat a ona mi jakieś urządzenie polecała do antykoncepcji za ponad 1000 zł. I mi mówiła o antykoncepcji zamiast w temacie zajścia. Co to za urządzenie było już nie pamiętam. Na zasadzie odpuścić kupić co poleca od niej i kiedyś się zobaczy co wyjdzie 🤣 zluzować i nie chcieć to się zrobi. Haha musiało być to mega skuteczne . Serio to było urządzenie. Ta mierzyło temperaturę, wpisywało się tam cos. Już nie pamiętam. Wyszłam mega wściekła , wizyta oczywiście była płatna.
Najważniejsze że jej ufasz, jak sprawdzałam to miała dużo dobrych opinii. Jednak ciąży nie warto powierzać byle komu, zbyt poważny temat :) a to urządzenie to chyba ladycomp. Raczej to samo co pomiar temperatury i wpisywanie do apki tylko 10x droższe :p

reklama
Wydaje mi się, że inaczej jest kiedy robota jest fajna i jest sie z tego zadowolonym.
Mnie moja po prostu wkurvia i jedyne co mnie trzyma to umowa na czas nieokreślony.
Mialam tak samo, kijowa robota ktora mnie wkurzala, ale umowa na nieokreślony, to nie zmieniam, bo zajde.
W końcu poszłam po rozum do głowy i juz mam nieokreślony w drugiej firmie...

reklama
Jeszcze się nie ciesz, jak kiedyś testowałam to bardzo kiepsko działała :D i też jadę na przeglądarce w telefonie.

Najważniejsze że jej ufasz, jak sprawdzałam to miała dużo dobrych opinii. Jednak ciąży nie warto powierzać byle komu, zbyt poważny temat :) a to urządzenie to chyba ladycomp. Raczej to samo co pomiar temperatury i wpisywanie do apki tylko 10x droższe :p
Możliwe, to było w 2013/2014 roku już nie pamiętam nazwy. Pani zamiast zająć się mną to reklamowała całą wizytę 🤣

Do góry