Brownie1992
Moderator
Weź lepiej jakiś remont zrób, pomaluj ściany czy cośja chce sweteeeeeer. Ale umiem tylko szaliki i mam już pół pleców, a nie wiem jak się wziąć za reszta
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź lepiej jakiś remont zrób, pomaluj ściany czy cośja chce sweteeeeeer. Ale umiem tylko szaliki i mam już pół pleców, a nie wiem jak się wziąć za reszta
Ale forum jest w formie apkiSzkoda, że forum nie ma w forma appki, wygodniej by było ....
Chociaż może i lepiej, wtedy pewnie spędzałabym tu jeszcze więcej czasu
Tak tak i wyjedź na wakacje, a przed tym koniecznie się odrobaczWeź lepiej jakiś remont zrób, pomaluj ściany czy coś
Ja w sumie też miałam badać proga, ale skoro nie mam zapewne owu to chyba szkoda igieł....Pewnie nadal niski i pewnie to była przyczyna plamień ostatni (gdzieś tam przez ułamek sekundy mnie cieszyły, bo wiadomo, że może implantacyjne)....Rozumiem.
Taaa? To ja coś kiepsko szukałam.Ale forum jest w formie apki
My malujemy wiatrołap, tzn mąż maluje, ja nadzoruje, ale też się liczy.Tak tak i wyjedź na wakacje, a przed tym koniecznie się odrobacz
BabyBoom.pl tak się nazywaTaaa? To ja coś kiepsko szukałam.
A usunęłas z ciała metale ciężkie? Jak nie, to malowanie może nie pomocMy malujemy wiatrołap, tzn mąż maluje, ja nadzoruje, ale też się liczy.
Nie mam pryszczy w tym cyklu więc wszyscy mówią że to chłopiec
Do tego 1 dpo mam zachcianki, jadłam juz truskawkowy z bitą śmietana.
Więc to CIONSZ