reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

Dzięki że pytasz 😘 Staram się nie nastawiać ale jest tak samo ciężko jak z tym odpuszczaniem 🥴 Korci mnie żeby zacząć testować pojutrze (8dpo) ale nie wiem czy jest sens, komuś w ogóle wyszły II tak szybko? Starsznie przeraża mnie wizja bieli..

reklama
Dzięki że pytasz 😘 Staram się nie nastawiać ale jest tak samo ciężko jak z tym odpuszczaniem 🥴 Korci mnie żeby zacząć testować pojutrze (8dpo) ale nie wiem czy jest sens, komuś w ogóle wyszły II tak szybko? Starsznie przeraża mnie wizja bieli..
tak, zdarzają się pozytywne w 8dpo, ale to chyba nie jest jakiś częsty przypadek, więc test negatywny w 8dpo zupełnie nic nie znaczy. Jeżeli by Cię miała że stresować biel w 8dpo, to chyba lepiej nie robić.
Ja to mogę sikac i od 6dpo, gdy faktycznie nie ma szans, ale mnie to uspokaja wręcz, dopiero 10dpo zaczyna mnie lekko stresować, a w 11dpo już jest stres poziom max - więc to jest bardzo indywidualna kwestia i po prostu zrób tak, żeby Cię to mniej obciążyło psychicznie

tak, zdarzają się pozytywne w 8dpo, ale to chyba nie jest jakiś częsty przypadek, więc test negatywny w 8dpo zupełnie nic nie znaczy. Jeżeli by Cię miała że stresować biel w 8dpo, to chyba lepiej nie robić.
Ja to mogę sikac i od 6dpo, gdy faktycznie nie ma szans, ale mnie to uspokaja wręcz, dopiero 10dpo zaczyna mnie lekko stresować, a w 11dpo już jest stres poziom max - więc to jest bardzo indywidualna kwestia i po prostu zrób tak, żeby Cię to mniej obciążyło psychicznie
Brak tej kreski nawet 8dpo tylko by mnie dobił i całkiem straciłabym nadzieje więc postaram się jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakoś wytrzymać. Najlepiej byłoby do soboty, na spokojnie, żebym mogła delektować się sikając w mój nowy kubeczek a nie na szybciora przed pracą rano 😂

Ostatnia edycja:
Brak tej kreski nawet 8dpo tylko by mnie dobiło i całkiem straciłabym nadzieje więc postaram się jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaakoś wytrzymać. Najlepiej byłoby do soboty, na spokojnie, żebym mogła delektować się sikając w mój nowy kubeczek a nie na szybciora przed pracą rano 😂
To trzymam kciuki żebyś wytrzymała do soboty :).

Noooo to jak Cię to by tak załatwiło, to faktycznie ta sobota wydaje się rozsądna. Jak dobrze liczę to będzie wtedy 11dpo to jak ma coś wyjść, to jest spora szansa, że wyjdzie, chociaż jakbyś poczekała do 12 albo do 13dpo, to wynik byłby jeszcze pewniejszy :)

reklama
Noooo to jak Cię to by tak załatwiło, to faktycznie ta sobota wydaje się rozsądna. Jak dobrze liczę to będzie wtedy 11dpo to jak ma coś wyjść, to jest spora szansa, że wyjdzie, chociaż jakbyś poczekała do 12 albo do 13dpo, to wynik byłby jeszcze pewniejszy :)
200.gif

Tyle to nawet mój mąż nie wytrzyma do testowania 🤣

Do góry