Bolilol
Fanka BB :)
udaje, że nie widzę ostatniego zdania Twojej wypowiedzifuck... Powtórzę w Twoje urodziny. Choć coś czuję, że nie będę musiała
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
udaje, że nie widzę ostatniego zdania Twojej wypowiedzifuck... Powtórzę w Twoje urodziny. Choć coś czuję, że nie będę musiała
wiesz, ważny jest jeden seks w dobrym momencie tak naprawdęW tym cyklu to na pewno
Seksu prawie, że brak, okres 9 dni, owu nie wiem kiedy była albo będzie bo nic w tym cyklu nie robię. Cudowne zapłodnienie
Dalej się czepia tej afirmacjiudaje, że nie widzę ostatniego zdania Twojej wypowiedzi
Ufam, że ten z wczoraj stykniewiesz, ważny jest jeden seks w dobrym momencie tak naprawdę
Zaczęło się najwyższym i spada zobaczę dziś jeszcze jak wyjdzieByła ustaliliśmy plan Czemu ostatni weekend z winkiem?
Premom liczy pik od najmocniejszego owulaka, a ja najmocniejszego owulaka wysikalam wczoraj, więc wyznaczylo owu na dzisiaj, a ja już jestem 3dpo dlatego dobrze jest używać apki do mierzenia siły wybarwienia po prostu, a nie do obliczania kiedy będzie owu. "jakiej mocy" masz owulaki teraz?
Nie tzn. pewnie prędzej czy później tak, no generalnie cionsz mnie by ucieszył. Jeżeli miałabym albo nie mieć nigdy dziecka, albo mieć bliźniaki, no to biorę te bliźniaki
Jedzieeeeesz! A do rozpoczęcia brania antybiotyku musisz mieć pewność, że nie jesteś w ciąży?
no to tam faktycznie jeszcze nie ma pozytywnego ale mam nadzieję, że i tak działacie?Zaczęło się najwyższym i spada zobaczę dziś jeszcze jak wyjdzie
Nie wiem czy dobrze rozumiem, na jakie poświęcenia miałby nie być gotowy?taki w sumie jak podejrzewałam, czyli jak nie pyknie w tym cyklu, to pójdziemy do kliniki i zrobimy oboje te badania, które nam powiedzą. I później zależy od wyników: jeżeli u męża będzie ok i będzie trzeba tylko mną się zajmować, to wchodzimy w to, a jeżeli też u męża by coś wyszło nie tak, to wtedy będziemy rozmawiać czy on jest gotowy na zalecone "poświęcenia".
ostatni weekend w winkiem bo w środę mam już w końcu tego endykronologa i jak dostanę leki chce by już tylko one działały w moim organizmie. Szczególnie jeśli powie mi że to hashi to już w ogóle nie chce pogłębiać stanu zapalnegoByła ustaliliśmy plan Czemu ostatni weekend z winkiem?
Premom liczy pik od najmocniejszego owulaka, a ja najmocniejszego owulaka wysikalam wczoraj, więc wyznaczylo owu na dzisiaj, a ja już jestem 3dpo dlatego dobrze jest używać apki do mierzenia siły wybarwienia po prostu, a nie do obliczania kiedy będzie owu. "jakiej mocy" masz owulaki teraz?
Nie tzn. pewnie prędzej czy później tak, no generalnie cionsz mnie by ucieszył. Jeżeli miałabym albo nie mieć nigdy dziecka, albo mieć bliźniaki, no to biorę te bliźniaki
Jedzieeeeesz! A do rozpoczęcia brania antybiotyku musisz mieć pewność, że nie jesteś w ciąży?
chodzi o jakieś bardzo duże zmiany w stylu życia i diecie - po prostu jeżeli by się okazało, że musi wszystko wywrócić do góry nogami, zrezygnować z rzeczy, które lubi i są dla niego ważne, to ma pełne prawo powiedzieć, że to dla niego za dużo i nie chce tego robićNie wiem czy dobrze rozumiem, na jakie poświęcenia miałby nie być gotowy?