reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama

Załączniki

• 20230114_100223.jpg
    20230114_100223.jpg
    348,6 KB · Wyświetleń: 61
ale Ci pięknie rośnie! Który dzień uznajesz za owulacje? Tak jak flo pokazuje?

Moj jest taki, że musiałam sprawdzić czy termometr działa 🙈 flo się twardo trzyma, że owu dziś, a myślałam, że jak wprowadzę dzisiejszą temp to pójdzie po rozum do głowy 😅
No właśnie ten dzień konsultowałam z Zazuu, bo w sumie 11 odrzuciłam przez chyba owulaki, że to nie dzień owu bo mały też skok, a w sumie też realne mimo wszystko, bo zeszły cykl było owu na apl w dniu piku, a na drugi dzień byłam na usg i zero śladów owulacji, w tym znów byłam 12 w dniu owu i jakiś lekko zapadnięty pęcherzyk, oraz temp. Idealnie pokrywają się z zeszłym cyklem, w sumie po objawach bym była bardziej za 12,więc w sumie tak obstawiam i stąd właśnie w poniedziałek idę na usg i zrobię 7dpo od 12 progesteron, bo muszę rozgryźć ten orzech 😅.

A Ty wrzuciłaś do flo pozytywny owulak?

No właśnie ten dzień konsultowałam z Zazuu, bo w sumie 11 odrzuciłam przez chyba owulaki, że to nie dzień owu bo mały też skok, a w sumie też realne mimo wszystko, bo zeszły cykl było owu na apl w dniu piku, a na drugi dzień byłam na usg i zero śladów owulacji, w tym znów byłam 12 w dniu owu i jakiś lekko zapadnięty pęcherzyk, oraz temp. Idealnie pokrywają się z zeszłym cyklem, w sumie po objawach bym była bardziej za 12,więc w sumie tak obstawiam i stąd właśnie w poniedziałek idę na usg i zrobię 7dpo od 12 progesteron, bo muszę rozgryźć ten orzech 😅.

A Ty wrzuciłaś do flo pozytywny owulak?
nie, do flo tylko temperaturę wrzucam, do premom owulaki + temperaturę.
Więc flo nie ma nic na swoje usprawiedliwienie 😁

reklama
ale Ci pięknie rośnie! Który dzień uznajesz za owulacje? Tak jak flo pokazuje?

Moj jest taki, że musiałam sprawdzić czy termometr działa 🙈 flo się twardo trzyma, że owu dziś, a myślałam, że jak wprowadzę dzisiejszą temp to pójdzie po rozum do głowy 😅
Widzę, że flo nam tak samo ustawia owu na 13 dzień cyklu 🤣

Do góry