reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Haha dziewczyny co ja dziś odwaliłam😅. Śniło mi się coś, że budzik dzwoni, to ja z odruchu termometr na śpiocha, wprowadzam do premom zadowolona 37.03 a tu podświetla mi się 2 godzina, ja mówię co jest 😅, no cóż odłożyłam wszytsko żeby pójść spać i o 5.20 zmierzyć poprawnie 😅😅 i widać od godz. Różnice temp bo wtedy 36.87,ale i tak ładnie temp. Idzie w górę 😁

o dzizas, to chyba jednak rozmowy z mężem dzisiaj o zaprzestaniu działania nie było? 😉 Myślę że miałas już swój wystarczający moment odpuszczenia więc teraz na pewno się uda! 😁

Mam ostatni weekend z winkiem aleeeeee będę chrapać mężowi 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😅
Była :) ustaliliśmy plan ;) Czemu ostatni weekend z winkiem?
Czyli jednym słowem premom nie do końca dobrze pokazał😱 ja w tym cyklu wrzucam owulaki w apke ale jak narazie średnio mi pokazują. Owu się zbliża więc powinno pokazywać wyżej a jest niższej 🤦‍♀️
Premom liczy pik od najmocniejszego owulaka, a ja najmocniejszego owulaka wysikalam wczoraj, więc wyznaczylo owu na dzisiaj, a ja już jestem 3dpo 😅 dlatego dobrze jest używać apki do mierzenia siły wybarwienia po prostu, a nie do obliczania kiedy będzie owu. "jakiej mocy" masz owulaki teraz?
Przyznaj się i tak byś się cieszyła z bliźniaków 😅
Nie 🙈 tzn. pewnie prędzej czy później tak, no generalnie cionsz mnie by ucieszył. Jeżeli miałabym albo nie mieć nigdy dziecka, albo mieć bliźniaki, no to biorę te bliźniaki 😅
Hej, 10 dpo, test negatywny. Wjeżdżam z tym antybiotykiem.
Jedzieeeeesz! A do rozpoczęcia brania antybiotyku musisz mieć pewność, że nie jesteś w ciąży?

Haha dziewczyny co ja dziś odwaliłam😅. Śniło mi się coś, że budzik dzwoni, to ja z odruchu termometr na śpiocha, wprowadzam do premom zadowolona 37.03 a tu podświetla mi się 2 godzina, ja mówię co jest 😅, no cóż odłożyłam wszytsko żeby pójść spać i o 5.20 zmierzyć poprawnie 😅😅 i widać od godz. Różnice temp bo wtedy 36.87,ale i tak ładnie temp. Idzie w górę 😁
Pokaż wykres 😁

Załączniki

• Screenshot_20230114_095935.jpg
    Screenshot_20230114_095935.jpg
    110 KB · Wyświetleń: 49
Była :) ustaliliśmy plan ;) Czemu ostatni weekend z winkiem?

Premom liczy pik od najmocniejszego owulaka, a ja najmocniejszego owulaka wysikalam wczoraj, więc wyznaczylo owu na dzisiaj, a ja już jestem 3dpo 😅 dlatego dobrze jest używać apki do mierzenia siły wybarwienia po prostu, a nie do obliczania kiedy będzie owu. "jakiej mocy" masz owulaki teraz?

Nie 🙈 tzn. pewnie prędzej czy później tak, no generalnie cionsz mnie by ucieszył. Jeżeli miałabym albo nie mieć nigdy dziecka, albo mieć bliźniaki, no to biorę te bliźniaki 😅

Jedzieeeeesz! A do rozpoczęcia brania antybiotyku musisz mieć pewność, że nie jesteś w ciąży?
W sumie nie wiem, no ale raczej 2 antybiotyki naraz w ciąży to średni pomysł. Może wstrzymam sie do jutra,zrobie rano test i jutro zaczne...
Jeszcze dzis sobie drineczka wypije wieczorem :D

Proszę, a pokaz Twój 😁
ale Ci pięknie rośnie! Który dzień uznajesz za owulacje? Tak jak flo pokazuje?

Moj jest taki, że musiałam sprawdzić czy termometr działa 🙈 flo się twardo trzyma, że owu dziś, a myślałam, że jak wprowadzę dzisiejszą temp to pójdzie po rozum do głowy 😅

Załączniki

• 28fed330-6f0f-4111-b828-a3170b939cea.jpeg
    28fed330-6f0f-4111-b828-a3170b939cea.jpeg
    32,2 KB · Wyświetleń: 47
reklama
Do góry