reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nowy Rok to spełnienia marzeń czas - więc dwie kreski ⏸️ wysika każda z Nas 🥰

reklama
Haha dziewczyny co ja dziś odwaliłam😅. Śniło mi się coś, że budzik dzwoni, to ja z odruchu termometr na śpiocha, wprowadzam do premom zadowolona 37.03 a tu podświetla mi się 2 godzina, ja mówię co jest 😅, no cóż odłożyłam wszytsko żeby pójść spać i o 5.20 zmierzyć poprawnie 😅😅 i widać od godz. Różnice temp bo wtedy 36.87,ale i tak ładnie temp. Idzie w górę 😁

o dzizas, to chyba jednak rozmowy z mężem dzisiaj o zaprzestaniu działania nie było? 😉 Myślę że miałas już swój wystarczający moment odpuszczenia więc teraz na pewno się uda! 😁

Mam ostatni weekend z winkiem aleeeeee będę chrapać mężowi 🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️😅
Była :) ustaliliśmy plan ;) Czemu ostatni weekend z winkiem?
Czyli jednym słowem premom nie do końca dobrze pokazał😱 ja w tym cyklu wrzucam owulaki w apke ale jak narazie średnio mi pokazują. Owu się zbliża więc powinno pokazywać wyżej a jest niższej 🤦‍♀️
Premom liczy pik od najmocniejszego owulaka, a ja najmocniejszego owulaka wysikalam wczoraj, więc wyznaczylo owu na dzisiaj, a ja już jestem 3dpo 😅 dlatego dobrze jest używać apki do mierzenia siły wybarwienia po prostu, a nie do obliczania kiedy będzie owu. "jakiej mocy" masz owulaki teraz?
Przyznaj się i tak byś się cieszyła z bliźniaków 😅
Nie 🙈 tzn. pewnie prędzej czy później tak, no generalnie cionsz mnie by ucieszył. Jeżeli miałabym albo nie mieć nigdy dziecka, albo mieć bliźniaki, no to biorę te bliźniaki 😅
Hej, 10 dpo, test negatywny. Wjeżdżam z tym antybiotykiem.
Jedzieeeeesz! A do rozpoczęcia brania antybiotyku musisz mieć pewność, że nie jesteś w ciąży?

Haha dziewczyny co ja dziś odwaliłam😅. Śniło mi się coś, że budzik dzwoni, to ja z odruchu termometr na śpiocha, wprowadzam do premom zadowolona 37.03 a tu podświetla mi się 2 godzina, ja mówię co jest 😅, no cóż odłożyłam wszytsko żeby pójść spać i o 5.20 zmierzyć poprawnie 😅😅 i widać od godz. Różnice temp bo wtedy 36.87,ale i tak ładnie temp. Idzie w górę 😁
Pokaż wykres 😁

Załączniki

• Screenshot_20230114_095935.jpg
    Screenshot_20230114_095935.jpg
    110 KB · Wyświetleń: 43
Była :) ustaliliśmy plan ;) Czemu ostatni weekend z winkiem?

Premom liczy pik od najmocniejszego owulaka, a ja najmocniejszego owulaka wysikalam wczoraj, więc wyznaczylo owu na dzisiaj, a ja już jestem 3dpo 😅 dlatego dobrze jest używać apki do mierzenia siły wybarwienia po prostu, a nie do obliczania kiedy będzie owu. "jakiej mocy" masz owulaki teraz?

Nie 🙈 tzn. pewnie prędzej czy później tak, no generalnie cionsz mnie by ucieszył. Jeżeli miałabym albo nie mieć nigdy dziecka, albo mieć bliźniaki, no to biorę te bliźniaki 😅

Jedzieeeeesz! A do rozpoczęcia brania antybiotyku musisz mieć pewność, że nie jesteś w ciąży?
W sumie nie wiem, no ale raczej 2 antybiotyki naraz w ciąży to średni pomysł. Może wstrzymam sie do jutra,zrobie rano test i jutro zaczne...
Jeszcze dzis sobie drineczka wypije wieczorem :D

Proszę, a pokaz Twój 😁
ale Ci pięknie rośnie! Który dzień uznajesz za owulacje? Tak jak flo pokazuje?

Moj jest taki, że musiałam sprawdzić czy termometr działa 🙈 flo się twardo trzyma, że owu dziś, a myślałam, że jak wprowadzę dzisiejszą temp to pójdzie po rozum do głowy 😅

Załączniki

• 28fed330-6f0f-4111-b828-a3170b939cea.jpeg
    28fed330-6f0f-4111-b828-a3170b939cea.jpeg
    32,2 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Do góry